Νέος προπονητής ο Παπαδόπουλος στον ΠΟΨ

Νέος προπονητής ο Παπαδόπουλος στον ΠΟΨ

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γιώργου Σπυράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/06/2017

Η Διοίκηση του ΠΟ Ψυχικού φαίνεται πως ξεκινάει δυναμικά το σχεδιασμό της νέας σεζόν, όπου και στόχος είναι η επάνοδος στη Β’ ΕΠΣΑ.

Έτσι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου και μετά από ενδελεχή έρευνα επέλεξε για τη θέση του τεχνικού της αντρικής ομάδας τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο νέος προπονητής των «πράσινων» είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να αποτελεί τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βερρόπουλος επίσης κάτοχος διπλώματος UEFA και ο οποίος πέραν από την πολυετή παρουσία του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, διατελεί με επιτυχία προπονητής των Ακαδημιών. Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Βασικός μας στόχος, ήταν και είναι η δημιουργία ενός σοβαρού μηχανισμού που θα αποτελείται ηλικιακά από όλα τα τμήματα υποδομών και θα παράγει μόνιμα και σταθερά ποιοτικούς και με αθλητική παιδεία νέους ποδοσφαιριστές τροφοδοτώντας την αντρική μας ομάδα.

Όραμά μας είναι ο Π.Ο.Ψ. να διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο που θα αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όλοι ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών να μάχονται  απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο για την ιστορική μας φανέλα, ώστε να φτάσει να φιγουράρει στην κατηγορία που μας αρμόζει. Για να συμβεί αυτό, πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε το νέο, το καινούργιο, τα παιδιά των υποδομών μας και να δείξουμε πίστη και υπομονή. Όλοι, τη νέα σεζόν σε κάθε αγώνα να βγάλουμε τη φωνή της ψυχής μας επιβραβεύοντας κάθε προσπάθεια των νέων παιδιών, των δικών μας παιδιών. Αυτοί θα είναι ο νέος ΠΟΨ, ο Μεγάλος Π.Ο.Ψ. και εφεξής θα έχουμε το μεγαλύτερο κίνητρο ενδυνάμωσης της βροντερής παρουσίας μας όπου και αν αγωνιζόμαστε».