Αλλαγή σελίδας στον Αττικό

Αλλαγή σελίδας στον Αττικό

Μετά από εικοσιπέντε συναπτά έτη στα διοικητικά δρώμενα του Αττικού έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Περικλή Μπίλιο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/06/2017

Συγκεκριμένα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο επί σειρά ετών χρηματοδότης της ομάδας αποχωρεί, έχοντας κάνει παρόλα αυτά σημαντικά πράγματα για τον ιστορικό σύλλογο όλο αυτό το διάστημα.

Το σημαντικό είναι πως βρέθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο που θ’αναλάβει τα ηνία με επικεφαλής τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Κόκκινο ο οποίος και ηγείται του νέου Δ.Σ το οποίο συνήλθε σε σώμα και έχει την ακόλουθη μορφή: Φίλιππας Ντόβας αντιπρόεδρος, Πέτρος Μαυρομάτης γενικός γραμματέας, Δημήτρης Τουλιάς ταμίας, Δημήτρης Κάρλος γενικός αρχηγός, Παναγιώτης Βουτσαράς υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Αλέκος Λογοθέτης υπεύθυνος ΕΠΣΑ, Γιώργος Καλούδης έφορος υλικού και μέλη οι Σωτήρης Μιχαλόπουλος, Νίκος Κριτσιωταλάκης, Αναστάσιος Μοναστηριώτης, Μιχάλης Κατσιγιάννης, Εμμανουήλ Αδάμ, Άρης Κουτσούκης, Χρήστος Κοτούλιας και Κώστας Τσιάμης. Ο απερχόμενος επίτιμος πρόεδρος Περικλής Μπίλιος εύχεται στο νέο Δ.Σ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει.

Τέλος συστάθηκε επιτροπή μεταγραφών η οποία και θα βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας επί της οδού Δράκοντος 9-11 από την Δευτέρα 19-06-2017 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες 18:00 -21:00 προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο.