Νέο διοικητικό σχήμα στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Νέο διοικητικό σχήμα στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση στον ΑΟΧ, με τον Σωτήρη Παπαϊωάννου να συνεχίζει στην προεδρία

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/06/2017

Νέο διοικητικό σχήμα απέκτησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, με τον Σωτήρη Παπαϊωάννου να παραμένει στην προεδρία και γα τη νέα σεζόν.

Έτσι ξεκινάει και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, όπου και ο Γιώργος Κιούρκος έχει ήδη συμφωνήσει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ στους «κυανέρυθρους» διακατέχονται από μεγάλη αισιοδοξία πως η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη γι’ αυτούς.

Αναλυτικά, στο νέο ΔΣ μετέχουν οι Σωτήρης Παπαϊωάννου, Άρης Χρονόπουλος, Φώτης Δημητρακόπουλος, Γιώργος Βουρλούμης, Πέτρος Καραβίτης, Νίκος Καραβίτης, Κώστας Μαχαλιώτης, Αντώνης Χατζηκωνσταντίνου, Νίκος Καλαποθαράκος, Μανώλης Τουρλός, Χρύσανθος Μπότας, Γιώργος Χατζηδάκης, Γιώργος Κατσίνης, Χρίστος Χριστούλης, Ηλίας Καστρίσιος, Θεοφιλόπουλος, Παναγιώτης Σπίνουλας, Δημήτρης Σίνης, Δημήτρης Ντζουγάνης και Σταύρος Μπαλοδήμας.

Αμέσως μετά την επανεκλογή του, ο μέχρι τώρα πρόεδρος του ΑΟΧ, Σωτήρης Παπαϊωάννου, δήλωσε στην ιστοσελίδα ctview.gr: «Με αίσθημα συγκίνησης αλλά και χαράς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που με εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν σε εμένα και στους πολύτιμους συνεργάτες μου τις τύχες του συλλόγου. Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε σύντομα την ομάδα εκεί που τις αρμόζει, δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα έχει ανάγκη όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν με την εγγραφή τους ως μέλη. Τέλος, ευχαριστώ την προηγούμενη διοίκηση που μου πρότεινε να ασχοληθώ και πάντα ήταν και είναι δίπλα μου και σήμερα και σε κάθε προσπάθεια για την ομάδα».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 20:04