Ανανέωσε ο Μαντζούνης στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Ανανέωσε ο Μαντζούνης στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Έφτασε μία ανάσα από την άνοδο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στον 3ο όμιλο της Β’ Αθηνών, όμως, χάθηκε το όνειρο της επιστροφής στην Α’ ΕΠΣΑ στιες λεπτομέρειες.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/06/2017

Παρόλα αυτά η ομάδα των νοτίων προαστίων έπαιξε κατά διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο, ειδικά στο δεύτερο γύρο, κάτι που φυσικά πιστώνεται στον  Ανδρέα Μαντζούνη.

Έτσι, μαζί θα πορευθούν στο νέο πρωτάθλημα Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Ανδρέας Μαντζούνης. Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Τσακόγιωργας με τον έμπειρο προπονητή τα βρήκαν σε όλα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα ο Μαντζούνης σε δηλώσεις του, τόνισε: «Υπήρχε μία μικρή διαφορά στον οικονομικό τομέα, αλλά όταν υπάρχει θέληση όλα ξεπερνιούνται. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Τάσο Τσακόγιωργα και τον αδελφό του Νίκο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Πάμε με αισιοδοξία και ότι καλύτερο προκύψει».

Στο μεταξύ μαζί με τον Μαντζούνη παρέμεινε και ο γυμναστής Σωτήρης Κακαριάς, ενώ από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν στην ομάδα ο Ρέτσος και ο Φαρμάκης.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 20:51