ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Νέα εποχή

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Νέα εποχή

Μία διαφορετική, από κάθε άποψη, ξημερώνει ήδη για την οικογένεια της Δόξας Βύρωνος.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/06/2017

Ημέρα που ανανεώνει τον αέρα στον ιστορικό σύλλογο και η οποία δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου, που πιστά ακολουθεί και στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα όλα τα χρόνια. Η εκλογική διαδικασία που έγινε και ολοκληρώθηκε, σήμανε την ανάληψη καθηκόντων από μία νέα διοίκηση, της οποίας θα ηγούνται πρόσωπα που αφενός έχουν ταυτίσει τη ζωή τους με τη Δόξα, αφετέρου έχουν τη δυνατότητα να την οδηγήσουν στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Νίκος Αγγελίδης, ο άνθρωπος που προσέγγισε τους αδερφούς Μελά (Γιώργο και Γιάννη) και τους έπεισε να εμπλακούν στη Δόξα, με στόχο να την κάνουν και πάλι μεγάλη. Πρόκειται για δύο νεαρούς επιχειρηματίες, γνώστες του αντικειμένου, που κατοικούν στον Βύρωνα και εμπνέουν ασφάλεια στην ομάδα με την παρουσία τους.

Όσον αφορά στην διαδικασία, το ψηφοδέλτιο «Μελά-Αγγελίδη», το μοναδικό που κατατέθηκε, υπερψηφίστηκε από τον κόσμο της Δόξας, ο οποίος είχε συγκλονιστική παρουσία στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο Δημαρχείο του Βύρωνα, εμφανίζοντας τη διάθεση να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια.

Αγγελίδης: Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά...

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ενόψει της νέας περιόδου ο Νίκος Αγγελίδης, κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για άνοδο, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην «ΩΡΑ των σπορ». Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ξεκινάμε να κάνουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Η ομάδα θα πάει για άνοδο, άλλωστε δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό η Δόξα Βύρωνος, εκτός από το να πρωταγωνιστεί. Η βοήθεια που θα υπάρχει σε όλο αυτό το εγχείρημα από τους αφούς Μελά, θα είναι σημαντική. Θα οργανώσουμε όλοι μαζί την ομάδα σε αυτή τη νέα σελίδα που γυρίζει. Θα είμαστε δίπλα σε όλα τα τμήματα και κυρίως στο πιο σημαντικό κομμάτι που είναι οι ακαδημίες, τις οποίες θα προσέξουμε πάρα πολύ. Θα τις ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο, πλαισιώνοντας τα ήδη καταξιωμένα άτομα που υπάρχουν εκεί με κάποιους πιο έμπειρους ανθρώπους, ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια από την προηγούμενη διοίκηση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε και να του υποσχεθούμε ότι από Δευτέρα βάζουμε τα κεφάλια κάτω και δουλεύουμε, για να ανταποκριθούμε απέναντι στον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, έτσι ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζουμε την άνοδο».

*πηγή: ΩΡΑ των σπορ