Κωνσταντόπουλος ο... εκλεκτός στην Αγία Παρασκευή

Κωνσταντόπουλος ο... εκλεκτός στην Αγία Παρασκευή

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Κάτσικα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην Αγία Παρασκευή δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/07/2017

Μάλιστα θα λέγαμε ότι προχώρησαν σε μία επιλογή έκπληξη. Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία σε πάγκο ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Βέβαια, για να μην αδικήσουμε τον ίδιο τον Κωνσταντόπουλο και τους ιθύνοντες της «Σάντα», ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ατρόμητου Χαλανδρίου, αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους τεχνικούς στην Αθήνα, κάτι που έδειξε και με το έργο του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα των βορείων προαστίων, όχι μόνο στο αντρικό τμήμα, αλλά και στις ακαδημίες. Και σίγουρα αυτό έπαιξε έναν ακόμη ρόλο στην Αγία Παρασκευή για να τον προσεγγίσουν, αφού οι «μελανόλευκοι» διαθέτουν ταλέντο στις ακαδημίες τους. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πιάνει αμέσως δουλειά με στόχο φυσικά η Αγία Παρασκευή να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν, όπως αρμόζει η ιστορία της, αλλά και να αναδείξει τα ταλέντα των ακαδημιών.

Ακολουθεί και η ανακοίνωση της  Αγίας Παρασκευής: «Ο ΑΟ Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ανδρικής μας ομάδας θα είναι ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο κ. Κωνσταντόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει μια επιτυχημένη προπονητική πορεία στην ομάδα του Ατρόμητου Χαλανδρίου, καθώς και σημαντικές επιτυχίες στην ομάδα Νέων της ίδιας ομάδας. Επίσης έχει διατελέσει, προπονητής στην ομάδα του Πήγασου Πατησίων έχοντας αξιόλογη πορεία. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή στην αθλητική οικογένεια του ΑΟ Αγίας Παρασκευής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».