Μουχτής: Άφθονο το ταλέντο στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Μουχτής: Άφθονο το ταλέντο στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων μιλάει στο «Πάμε Μπάλα» για τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/07/2017

O Βαγγέλης Μουχτής αποτελεί έναν από τους ταλαντούχους προπονητές τερματοφυλάκων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου που έχει όλες τις δυνατότητες να πάει ψηλά. Φυσικά, κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν ξεφεύγουν από το... ποδοσφαιρικό μάτι του Πέτρου Φυλακούρη ο οποίος και τον ενέταξε άμεσα στο τεχνικό τιμ του οποίου ηγείται στον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Το «Πάμε Μπαλα» δεν έχασε την ευκαιρία και συνομίλησε με τον 27χρονο προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος και υπογράμμισε για τη συνεργασία που ξεκίνησε με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, αλλά και για το ταλέντο που υπάρχει σε αυτόν, ειδικότερα κάτω από τα δοκάρια Πιο αναλυτικά:

«Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Πέτρος Φυλακούρης να είμαι σε αυτή την ομάδα, καθώς και για την πολύ καλή συνεργασία την οποία έχουμε μέχρι και σήμερα. Επίσης ευχαριστώ και τον βοηθό μου Δημήτρη Μπακάλη. Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι μια ομάδα χτίζεται από έναν καλό τερματοφύλακα. Ο Ποσειδώνας λοιπόν έχει την τύχη να διαθέτει όχι έναν, αλλά τρεις ταλαντούχους τερματοφύλακες με τους οποίους δουλεύω σε εντατικούς ρυθμούς από τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για τους Βασίλη Ψωμάρα, Βαγγέλη Θεοφανόπουλο και Πέτρο Θεοδωρακόπουλο. Δεν είναι τυχαίο που στην παραμονή της ανδρικής μας ομάδας στην Β’ Κατηγορία ο βασικός μας τερματοφύλακας έκανε μια εξαιρετική σεζόν και συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να πετύχει ο Ποσειδώνας τον στόχο του. Επίσης αξιοθαύμαστη ήταν και η προσπάθεια των άλλων δυο τερματοφυλάκων του εφηβικού που βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει το τουρνουά της Τήνου το οποίο έγινε πριν από λίγες μέρες και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος».

Κλείνοντας ο Βαγγέλης Μουχτής τόνισε: «Τέλος θέλω να πω ότι ο Ποσειδώνας έχει ως σκοπό την δημιουργία μιας ακαδημίας τερματοφυλάκων που θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται τερματοφύλακες και άλλων ομάδων οι οποίοι θα έχουν ως στόχο να βελτιώσουν όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος τερματοφύλακας».

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 22:49