Παναγόπουλος: Στόχος η άνοδος για την Κηφισιά 2010

Παναγόπουλος: Στόχος η άνοδος για την Κηφισιά 2010

Νέος προπονητής του συλλόγου των βορείων προαστίων είναι ο Νίκος Παναγόπουλος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/07/2017

Η Κηφισιά 2010 διεκδίκησε την άνοδο φέτος στον απαιτητικό 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, όμως, δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες, όπως συνέβη άλλωστε και πέρυσι. Προφανώς στη διοίκηση της συμπαθούς ομάδας των βορείων προαστίων ευελπιστούν πως ότι δεν κατάφεραν τα τελευταία δύο χρόνια, ίσως το πετύχουν φέτος με τον Νίκο Παναγόπουλο, ο οποίος και είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Κηφισιά 2010 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παναγόπουλο για τη σεζόν 2017-2018. Ο νέος μας προπονητής, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’, με σεμινάρια προπονητικής στο εξωτερικό, στο Μπιλμπάο της Ισπανίας και το Μιλάνο της Ιταλίας. Έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία για 2 χρόνια στην ΕΠΣ Λάρισας με ισάριθμες ανόδους, στις ακαδημίες του ερασιτέχνη Πανιωνίου και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έρχεται από την ΕΠΣΑΝΑ και τους πάγκους του ΑΟ Κουβαρά και ΑΟ Αφιδναϊκού. Ευχόμαστε στο νέο μας προπονητή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Παναγόπουλος: Στόχος η άνοδος

Από την πλευρά του, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Κηφισιάς 2010, ο Νίκος Παναγόπουλος μας ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Άρη Ξηντάρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από το πρώτο ραντεβού που κάναμε και μου έκανε να καταλάβω ότι με θέλει στην ομάδα. Αφού υπήρχε ταύτιση απόψεων δεν είχα κανένα πρόβλημα να αναλάβω. Τη Δευτέρα θα έχω την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες, όπου θα έχω μια ξεκάθαρη εικόνα, αν και όλοι σε αυτό το νέο ξεκίνημα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μείνουν. Με 3-4 προσθήκες που θα γίνουν θα προσπαθήσουμε για την άνοδο, κάτι που για πολύ λίγο δεν έγινε φέτος».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (Δευτέρα 3 Ιουλίου) στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ του προπονητή Νίκου Παναγόπουλου και των παικτών της ομάδας στο Ζηρίνειο. Στη συνάντηση αυτή θα οριστικοποιηθεί το υπάρχον ρόστερ για να μπορεί η διοίκηση από την επόμενη μέρα να ανακοινώσει τους νέους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα, μετά από εισήγηση του προπονητή.