Πρώτο... χτύπημα με Ζουμπουνέλη η Διάνα Ηλιούπολης

Πρώτο... χτύπημα με Ζουμπουνέλη η Διάνα Ηλιούπολης

Σημαντική κίνηση των «κυανέρυθρων» στο μεταγραφικό... παζάρι

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 02/07/2017

Η πρώτη μεταγραφή της Διάνας Ηλιούπολης αποτελεί γεγονός αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων απέκτησε τον Ηλία Ζουμπουνέλη.

O 23χρονος μέσος αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας του γειτονικού ΓΣ Ηλιούπολης και μάλιστα για πρώτη φόρα στη θητεία του θα αγωνιστεί μακριά από αυτόν. Είναι μέσος και αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος της βασικής ενδεκάδας τα τελευταία πέντε χρόνια. Ενδεικτικό είναι ότι την περασμένη σεζόν μέτρησε 31 συμμετοχές και τρία γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως από τον ΓΣ Ηλιούπολης εξέδωσαν ανακοίνωση για την παραχώρηση του παίκτη στην οποία και τονίζουν πως ελήφθησαν όλοι οι παράμετροι για να προστατευτεί το συμφέρον της ομάδας.

Πιο αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου σας ενημερώνει ότι, ο  ποδοσφαιριστής Ζουμπουνέλης Ηλίας εξέφρασε το αίτημα να  αποχωρήσει από την ομάδα μας και να παραχωρηθεί στη Διάνα  Ηλιούπολης. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό λαμβάνοντας υπόψη όλες  τις παραμέτρους που χρειάζονται για τη διαφύλαξη των συμφερόντων  της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να  συνεργαστούμε και πάλι».