Επιστροφή Τάπρατζη στον ΑΟ Περιστερίου

Επιστροφή Τάπρατζη στον ΑΟ Περιστερίου

Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του ΑΟ Περιστερίου με τον Γιάννη Τάπρατζη, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα του Ομίλου την οποία είχε οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες στην προηγούμενη του θητεία και που διήρκεσε πέντε χρόνια.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 03/07/2017

Το προπονητικό τιμ θα στελεχωθεί πλήρως με βοηθό, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, μασέρ, γιατρό.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης τόνισε: «Tον Γιάννη τον ξέρουμε και μας ξέρει πάρα πολύ καλά. Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή πλήρως καταρτισμένο και γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε είμαστε σίγουροι ότι είναι ο καταλληλότερος. Έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα μας, άνοδο στην Δ’ Εθνική καθώς και στην Γ΄ Εθνική και παράλληλα έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές οι οποίοι στην συνέχεια μεταπήδησαν σε επαγγελματικές κατηγορίες . Είναι εγγύηση για εμάς και τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να προχωρήσουν.Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδος θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν και να καταρτιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.