Εξετάζει προτάσεις ο Τζανέτος

Εξετάζει προτάσεις ο Τζανέτος

Όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Τζανέτος έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω πριν από λίγες μέρες.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/07/2017

Και όπως είναι λογικό, ήδη πληθώρα προτάσεων έχουν πέσει στα χέρια του! Ο 31χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Αθήνας και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι σε όποια ομάδα πηγαίνει τα τελευταία χρόνια πανηγυρίζει το πρωτάθλημα.

Πραγματικά ο πολύπειρος μέσος φαίνεται πως είναι εθισμένος με τις κούπες!

Το 2013 τα κατάφερε με το Χαραυγιακό, ενώ την επόμενη σεζόν έχασε τελικά το πρωτάθλημα για ένα γκολ στην ισοβαθμία με το Χαϊδάρι!

Το 2015 ήταν η ώρα να πανηγυρίσει με το Ηράκλειο τον τίτλο, ενώ ήρθε τελικά και η άνοδος στη Γ’ Εθνική μέσω των ψυχοφθόρων μπαράζ με τους πρωταθλητές Αθηνών και Πειραιώς!

Το 2016 δεν αποτέλεσε εξαίρεση και πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον Πειραιά και φυσικά την άνοδο μέσω της ίδιας διαδικασίας των μπαραζ με την Προοδευτική.

Πέρυσι το καλοκαίρι μετακόμισε στο Αιγάλεω, όπου και κατάφερε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πραγματικά είναι σπάνιο για έναν ποδοσφαιριστή μέσε σε πέντε σεζόν να έχει σηκώσει τέσσερα πρωταθλήματα και μάλιστα να είναι και εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 21:38