Ξεκινάει το σχεδιασμό στο Χολαργό ο Τσιγκούλης

Ξεκινάει το σχεδιασμό στο Χολαργό ο Τσιγκούλης

Εκεί που όλα έδειχναν ρευστά για το Χολαργό, τελικά φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα και θα δούμε την ιστορική ομάδα των βορείων προαστίων να πρωταγωνιστεί!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 08/07/2017

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή Πέτρου Τσιγκούλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Τάπρατζη. Ο Τσιγκούλης την περσινή σεζόν ήταν στη Θύελλα Ραφήνας, όπως και τις προηγούμενες δύο σεζόν, όπου κατέκτησε ισάριθμες φορές το πρωτάθλημα στην Ανατολική Αττική, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας και Ολυμπιακό Λαυρίου.

Ήδη ο έμπειρος τεχνικός στις συζητήσεις που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Χολαργού, Κυριάκο Γεωργιάδη ενημερώθηκε για το έμψυχο υλικό του συλλόγου. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Στο μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση και στην προεδρία του συλλόγου, όπως αναμενόταν,  παρέμεινε ο Κυριάκος Γεωργιάδης, ενώ στα υπόλοιπα πόστα μετέχουν ακόμη οι: Ακάσογλου α’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Ρίζος β’ αντιπρόεδρος, Μάρκος Λυράς γενικός γραμματέας, Παρασκευάς Καλαϊτζάκης ταμίας, Χρήστος Πετράκης γενικός αρχηγός, Δημήτρης Κουτουλίδης υπεύθυνος ακαδημιών και μέλη οι Παναγιώτης Παναγάκης, Δημήτριος Λούμπης και Παύλος Τσάκαλος.