Πληθώρα ανανεώσεων και αποχωρήσεων στην Αγία Παρασκευή

Πληθώρα ανανεώσεων και αποχωρήσεων στην Αγία Παρασκευή

Συνεχίζεται δυναμικά ο σχεδιασμός στην Αγία Παρασκευή υπό την άψογη συνεργασία της διοίκησης με τον νέο τεχνικό του ιστορικού συλλόγου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/07/2017

Συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή μόλις τώρα ανακοίνωσαν τρεις αποχωρήσεις και παράλληλα τέσσερις ανανεώσεις. Συγκεκριμένα αποχώρησαν από την ομάδα οι Αλευρής, Καρβούνης και Κατσαμπάνης. 

Αντίθετα παρέμειναν οι Βελέντζας, Χατζίου, Ντιντίφας και Μπαλατσούρας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, σας ανακοινωνεί τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Ανέστη Αλεύρη , Δημήτρη Καρβούνη και Δημήτρη Κατσαμπάνη.Ευχαριστούμε και τους τρείς ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα με υγεία".

Και για τις ανανεώσεις:

"Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σας ανακοινώνει ότι: ανανεώσαν τη συνεργασία τους και θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας για ακόμα ένα χρόνο οι παρακάτω ποδοσφαιριστές : Οι αμυντικοι Χρήστος Βελέντζας ( 26 συμμετοχές φέτος) και Έντερ Χατζίου (20 συμμετοχές).Καθώς και οι μέσοι Αριστείδης Ντιντίφας (12 συμμετοχές και 4 τέρματα) και Αποστόλης Μπαλατσούρας ( 15 συμμετοχές ,2 τέρματα).Αξίζει να αναφέρουμε οτι και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι απο το έτος 1995 και μετά.
Ευχόμαστε και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας".