Ισχυρή διοίκηση με Ρηγόπουλο η Λαύρα (βίντεο)

Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ στην ομάδα των νοτίων προαστίων και όπως είναι λογικό ο Βλάσης Ρηγόπουλος παρέμεινε στην προεδρία.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/07/2017

Άλλωστε η σεζόν ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχημένα για τη Λαύρα όπου μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στη Β' ΕΠΣΑ κερδίζοντας την άνοδο από τον απαιτητικό 2ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας. Στην ομάδα της Αργυρούπολης ο πρόεδρος Βλάσης Ρηγόπουλος, όπως φυσικά όλα τα μελη του ΔΣ, έχουν όραμα για τη Λαύρα και θέλουν να την ανεβάσουν επίπεδο και αναμφίβολα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ακολουθεί αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ: Πρόεδρος: Ρηγόπουλος Βλάσης, Α’ Αντιπρόεδρος: Κυριαζής Γιάννης, Β’ Αντιπρόεδρος: Καλαντζής Ανδρέας, Γ. Γραμματέας: Παγούδης Γιάννης, Ταμίας: Μυρώνης Γιώργος, Γεν. Αρχηγός: Ζαρίκος Γιώργος, Έφορος: Ψωμάς Γιάννης, Μέλη: Κωνσταντουράκη Μαρία, Καρδαμάκης Ανδρέας.

Αποκτήθηκαν Κουλουρίδης και Πολυμερόπουλος

Παράλληλα έχουν γίνει ήδη και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς αποκτήθηκε ο έμπειρος επιθετικός Τάσος Κουλουρίδης. Ο Κουλουρίδης έχει αγωνισθεί σε Αθηναϊκό, Χαραυγιακό, Τερψιθέα, και Ηλιούπολη. Επίσης η Διοίκηση του Ρηγόπουλου προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Πολυμερόπουλου ο οποίος αναμφίβολα θα δώσει μεγάλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

*Οι δηλώσεις του Βλάση Ρηγόπουλου έγιναν αμέσως μετά την γιορτή της ανόδου.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 17:16