ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Έκλεισε ο πρώτος κύκλος μεταγραφών, ανακοινώθηκαν φιλικά

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Έκλεισε ο πρώτος κύκλος μεταγραφών, ανακοινώθηκαν φιλικά

Με την απόκτηση των Τσουτσουδάκη, Πλεξίδα, Ρηγόπουλο και Χαλά ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών στους πρωταθλητές.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/07/2017

Για την μεταγραφή του Μανώλη Τσουτσουδάκη σας ενημερώσαμε πρώτοι από την ιστοσελίδα μας και γι'αυτό τώρα θα αναφερθούμε και στις άλλες τρεις μεταγραφές, που έκλεισαν και αυτές πριν από λίγες μέρες.

Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη Πλεξίδα, που είναι ένας από τους πλέον αξιόλογους ποδοσφαιριστές και με διάρκεια στα γήπεδα των Αθηνών. Την περσινή σεζόν ο ταλαντούχος Πλεξίδας πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Αγίους Αναργύρους όπου αγωνίστηκε 2.165 λεπτά, σημειώνοντας δύο γκολ. Ο παίκτης έχει περάσει επίσης από Χαραυγιακό, Μελίσσια, Φωστήρα και Ηράκλειο.

Ακόμη δύο αποκτήματα για την Αθηναΐδα είναι ο Λευτέρης Χαλάς και ο Νίκος Ρηγόπουλος. Ο πρώτος είναι 23 ετών, επιθετικός και μέχρι πρότινος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ελευθερούπολη. Ο νεαρός παίκτης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 2.149 λεπτά και σημείωσε 14 τέρματα. Να σημειώσουμε ότι ο Χαλάς από το 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2015 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Ο Ρηγόπουλος είναι 20 χρόνων, μεσοεπιθετικός και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Τη σεζόν που έληξε ήταν στον Ατρόμητο Χαλανδρίου στον οποίο αγωνίστηκε για 1.065 λεπτά και πέτυχε 6 γκολ. Πριν από τον Ατρόμητο, ο Ρηγόπουλος από το 2012 μέχρι το 2016 ήταν στον Άτλαντα Κυψέλης.

Στο στόχαστρο της Αθηναΐδας βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές από ομάδες της Αθήνας και θα υπάρξουν και νέες προσθήκες στους «κυανόλευκους» μέσα στις επόμενες μέρες, όπου και θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος των μεταγραφών.

Παράλληλα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ομάδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα φιλικά, ενώ έγινε γνωστό πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά:

"Στς 7 Αυγούστου ξεκινάει η ομάδας μας την προετοιμασία της για μια πετυχημένη πορεία στην Α' Κατηγορία. Στην πρώτη της ομάδας μας θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. Επίσης αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται και τα φιλικά που θα δώσει η ομαδας μας στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

27/08 Αθηναΐδα - Ατρόμητος Χαλανδρίου
30/08 Αθηναΐδα - Παπάγος
03/09 Αθηναΐδα - ΓΣ Καισαριανής
06/09 Αγία Παρασκευή - Αθηναΐδα
09/09 Χαλάνδρι - Αθηναΐδα

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 18:36