ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ο Ασωνίτης ευχαριστεί

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ο Ασωνίτης ευχαριστεί

Μέσω μηνύματος από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, o πρόεδρος του Φωστήρα Ηλιούπολης απέστειλε τις ευχαριστίες του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/07/2017

Έχει πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Σπύρου Ασωνίτη στον Φωστήρα Ηλιούπολης. Η ομάδα ανέβηκε στην Α΄Κατηγορία, όπου και βρίσκεται εκεί τα τελευταία πέντε χρόνια κάνοντας όλο και πιο αξιόλογες πορείες, ενώ πριν από δύο χρόνια έφτασε και ένα πέναλτι μακριά από τον τελικό Κυπέλλου. Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν η ομάδα, με τον Σπύρο Ασωνίτη να στέλνει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους που βοήθησαν την περασμένη σεζόν το σύλλογο. 

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Φωστήρα Ηλιούπολης:

"Οφείλω ευχαριστήσω τους ΦΙΛΟΥΣ μου για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα ΜΑΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΣΤΕΛΙΟ και ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ που ήταν ΑΨΟΓΟΙ στον χώρο των αποδυτηρίων, ήταν ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ για τους παίκτες. Ακόμη, τον κ. ΦΑΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΣΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Όλοι με τον τρόπο τους βοήθησαν στην ομαλή λειτουργία της ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και των ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που ακούραστα αφιέρωσε ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ για τον ΦΩΣΤΗΡΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΚΥΡΙΟΙ καλό καλοκαίρι. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και επιστροφή για ΙΔΡΩΤΑ! Την ΝΕΑ ποδοσφαιρική χρονιά ΟΛΟΙ θα ιδρώσουμε... ο καθένας με τον τρόπο του. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά που θα για άλλη μια χρονιά θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί.  Οι καιροί είναι δύσκολοι και να ξέρετε ότι θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ ώστε να μην σας λείψει τίποτα και θα τηρήσουμε ΟΛΑ όσα σας υποσχεθήκαμε. 
ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι

ΑΣΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ".