Μετά από... μία ζωή στο Χαραυγιακό νέα πρόκληση στον Μικρασιατικό για Μπιρμπιλή!

Μετά από... μία ζωή στο Χαραυγιακό νέα πρόκληση στον Μικρασιατικό για Μπιρμπιλή!

Μόλις πριν από λίγο λάβαμε μία φωτογραφία που στην αρχή νομίζαμε πως ήταν... ιός και φοβηθήκαμε λίγο να την ανοίξουμε!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/07/2017

Σίγουρα το ίδιο παράξενα θα αισθανθούν και οι φίλοι του Χαραυγιακού μόλις τη δουν.

Κι αυτό γιατί μετά από συναπτά έτη που υπηρετούμε με την... πένα μας το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα δούμε το Νίκο Μπιρμπιλή, τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Χαραυγιακού, να φοράει άλλη φανέλα, καθώς, πλέον, θα αγωνίζεται με αυτή του Μικρασιατικού Καισαριανής!

Ο Νίκος Μπιρμπιλής ήταν από 13 χρονών στον αγαπημένο του Χαραυγιακό, πιστός στρατιώτης πάνω απ’όλα και τα τελευταία χρόνια αρχηγός, έδωσε και την ψυχή του για τον ιστορικό σύλλογο κατακτώντας δύο πρωταθλήματα ΕΠΣΑ και φτάνοντας δύο φορές στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Όμως, όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος και όλα κάποτε τελειώνουν. Έτσι και για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, που του ανοίγεται νέα πρόκληση στον Μικρασιατικό Καισαριανής, που αναμφίβολα προσθέτει ποιότητα στους «βυσσινί», οι οποίοι αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες κινούνται μεθοδικά και στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι.

Αναγνώστου: «Είναι μία πολύ σημαντική μεταγραφή»

Ο Μικρασιατικός Καισαριανής με τις κινήσεις που έχει κάνει (Κιουτάκ, Μοροσάνου, Γουσούλης, επιστροφές Ντάντη και Μάργα) αναμένεται να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Νίκου Μπιρμπιλή, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αναγνώστου προχώρησε στην παρακάτω, δήλωση: «Καλωσορίζουμε το Νίκο Μπιρμπιλή στην ομάδα μας. Θα τον αγκαλιάσουμε σαν να είναι μέλος του συλλόγου χρόνια, όπως κάνουμε άλλωστε με όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως με την προσθήκη του Νίκου Μπιρμπιλή στην άμυνα έχουμε προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν, αποκτώντας ένα από τα καλύτερα σέντερ μπακ του πρωταθλήματος. Στόχος του Μικρασιατικού είναι τη νέα σεζόν να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μιχαηλίδης, Αντιπρόεδρος της ομάδας, υπογράμμισε: «Καλωσορίζω κι εγώ από την πλευρά μου το Νίκο Μπιρμπιλή στην ομάδα του Μικρασιατικού Καισαριανής. Ότι χρειαστεί, θα είμαστε δίπλα του. Είμαστε σίγουροι πως έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, βάζοντας γερά θεμέλια στην άμυνα της ομάδας μας».

Λογικό λοιπόν να... τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο προπονητής Κώστας Σταμπουλίδης που πρόσθεσε ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του ενόψει της νέας σεζόν και θα μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν.