Αποχώρηση Δημητρίου από τον ΑΟ Χαϊδαρίου

Αποχώρηση Δημητρίου από τον ΑΟ Χαϊδαρίου

Παραιτήθηκε από τον ΑΟ Χαϊδαρίου ο Τάσος Δημητρίου, ο οποίος κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας της ομάδας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/07/2017

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media:«Μετά από μία δημιουργική χρονιά στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Α.Ο. Χαϊδαρίου, σας υποβάλλω την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους κ.κ. Σ Λάμπρου, Π. Καραβίτη και Σ. Παπαιωάννου και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν το μέλλον του Συλλόγου. Επίσης ευχαριστώ τους υπευθύνους της Επιτροπής Υποδομής κ.κ. Ν. Καλαποθαράκο και Ν. Καραβίτη για την συνεργασία και την στήριξη στο δύσκολο έργο που είχαμε να επιτελέσουμε. Τους άμεσους συνεργάτες μου προπονητές, για την άριστη συνεργασία, την εμπιστοσύνη κα την μεγάλη συμβολή τους στην βελτίωση της αγωνιστικής δραστηριότητας. Επίσης ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές για τον σεβασμό, την συνέπεια και την συνεργασία καθώς και όλους τους γονείς για την διακριτική τους παρουσία, την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την ενεργό συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου.

Τέλος θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Ιστορικό Σύλλογο του ΑΟ Χαϊδαρίου που με συνεχή προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και σωστή νοοτροπία από όλους, να μπορέσει να πάρει την θέση που πραγματικά του αξίζει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο».