Στου Τράχωνες Αλίμου ο Κατσαμπάνης

Στου Τράχωνες Αλίμου ο Κατσαμπάνης

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής με παραστάσεις στην Α' ΕΠΣΑ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο σύλλογο των νοτίων προαστίων.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/07/2017

Πρόκειται για το νεαρό κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κατσαμπάνη που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις και αναμένεται να βοηθήσει το Γιάννη Κουσάνα και τους Τράχωνες ενόψει της νέας σεζόν. Πραγματικά φέτος η διοίκηση του Χρήστου Τσιουρή κινείται μεθοδικά και στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακολουθεί αναλυτικά και η ανακοίνωση της ομάδας για την προσθήκη του Κατσαμπάνη.

"Η ενίσχυση της ομάδας των Τραχώνων δεν έχει σταματημό. Στην ήδη πολύ σκληρή, πετυχημένη και ποιοτική αμυντική γραμμή του Α.Ο.Τ. Αλίμου προσετέθη άλλος ένας αμυντικός βράχος που θα ενισχύσει τις αμυντικές παραλλαγές του κόουτς Γιάννη Κουσάνα στην προσπάθεια του και φέτος η άμυνα της ομάδας να χαρακτηρίζεται από πάθος, ταχύτητα και ιδανική αλληλοκάλυψη.

Έτσι λοιπόν ο στόπερ – μέχρι φέτος – της Αγίας Παρασκευής και του Χαραυγιακού, Δημήτρης Κατσαμπάνης, μετά από γεμάτες σεζόν τα προηγούμενα χρόνια ήρθε στον Άλιμο να ενισχύσει τον σύλλογο με τη δύναμη του, το τσαγανό και την εμπειρία του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι μέχρι τώρα σταθερές αγωνιστικές χρονιές του, αποτελούν υποθήκη για ένα εξίσου πετυχημένο μέλλον στον σύλλογο μας.

Τον υποδεχόμαστε με προσδοκίες".