Με Γιάννη Χούσο στην προεδρία η Ελευθερούπολη

Με Γιάννη Χούσο στην προεδρία η Ελευθερούπολη

Η Ελευθερούπολη αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Αθήνας, μετρώντας συμμετοχές ακόμα και στη Β’ Εθνική στο παρελθόν.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/07/2017

Λογικό να μην της αρμόζει η Β’ ΕΠΣΑ, αλλά κάτι καλύτερο. Αυτός είναι και ο στόχος της νέας διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Γιάννης Χούσος.

Πιο αναλυτικά, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη: Χούσος Ιωάννης, Πρόεδρος, Άνθης Ιωάννης, Α’ Αντιπρόεδρος, Πολυχρονόπουλος Ιωάννης, Β’ Αντιπρόεδρος, Χεινόπωρος Ευάγγελος, Γραμματέας, Παππάς Λάζαρος Ταμίας, Πέτρου Ευθύμιος, έφορος υλικού και Υπ. Υποδομών, Σκευοφύλακας Σωτήριος, Ειδικός Γραμματέας, Καρυπίδης Γιώργος, Γενικός Αρχηγός, Γαρίδας Αθανάσιος, Σύμβουλος.

Οι στόχοι του νέου ΔΣ

Όσον αφορά τους στόχους του νέου διοικητικού σχήματος, αυτοί είναι οι ακόλουθοι, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ελευθερούπολη: Η συνέχεια και αξιοποίηση του έργου των προηγουμένων διοικήσεων και η δέσμευση όλων των μελών της νέας διοίκησης για διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης προς τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου. Επίσης, στόχος είναι η ανάδειξη του ιστορικού σωματείου ως ένα πρότυπο – μοντέλο, το οποίο θα λειτουργεί ως αθλητική κυψέλη και θα δίνει ευκαιρίες σε όλους τους αθλητές.

Ακόμη, θα εμπνέει το σεβασμό σε όλη την αθλητική κοινότητα και του οποίου το αθλητικό και κοινωνικό έργο, θα είναι εμφανώς αναγνωρίσιμο από την τοπική κοινωνία και τους αρμόδιους θεσμικούς δημόσιους και αθλητικούς φορείς. Τέλος, στόχος είναι και ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Χούσος Γιάννης σε δηλώσεις του αφού ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση και συγκεκριμένα τον απερχόμενο πρόεδρο Θοδωρή Δουρίδα για την προσφορά του στην ομάδα ζήτησε από όλα τα μέλη του ΔΣ να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης απέναντι στην ιστορία αυτής της ομάδας και να πορευτούν με σεβασμό, αλληλεγγύη και εργατικότητα για την επίτευξη των στόχων της Ελευθερούπολης.

Τέλος, ορίστηκε επιτροπή μεταγραφών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χούσο Γιάννη, τον Καρυπίδη Γιώργο και Σκευοφύλακα Σωτήρη.