Ο Χαραυγιακός ενισχύεται!

Ο Χαραυγιακός ενισχύεται!

O Στράτος Βακερλής και ο Χαραλάμπος Μαραγκουδάκης είναι οι νέες μεταγραφικές προσθήκες του Χαραυγιακού.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/07/2017

maragoudakis.jpg

Δυνατός αναμένεται να εμφανιστεί ο Χαραυγιακός και τη νέα σεζόν. Άλλωστε στους «νερατζούρι» δεν ξεχνάνε ότι είναι πρωταθλητές και δεν σκοπεύουν να παραδώσουν αμαχητί τα σκήπτρα τους!

Έτσι μετά τους Πάρη Βακερλή, Κασσιανό και Βλάχα, μόλις πριν από λίγο οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν ακόμη δύο παίκτες που κάνουν το δρομολόγιο Βύρωνας-Ηλιούπολη. Πρόκειται για τους Στράτο Βακερλή και Χαράλαμπο Μαραγκουδάκη.

Ο Στράτος Βακερλής είναι 26 ετών, τερματοφύλακας και μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο Χαραυγιακό. Μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2013. Στη συνέχεια πήγε στο Χαλάνδρι, και τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστίας της Δόξας Βύρωνος μετρώντας πέρυσι 1225’ συμμετοχής.

Ο Χαράλαμπος Μαραγκουδάκης είναι 19 ετών και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος. Πέρυσι με τη Δόξα Βύρωνος μέτρησε 430’ συμμετοχής.

Έτσι, η διοίκηση του Χαραυγιακού συνεχίζει δυναμικά τις προσθήκες με το τεχνικό δίδυμο Ρόππα-Ζυγούρη να βλέπει το ρόστερ να γεμίζει σιγά σιγά όλο και περισσότερο. Φυσικά στους «νερατζούρι» δεν θα σταματήσουν εδώ την μεταγραφική τους ενίσχυση και σύντομα θα ανακοινώσουν και τα νέα τους αποκτήματα.