ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Στα «μελανόλευκα» Μακρόπουλος και Νούτσος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Στα «μελανόλευκα» Μακρόπουλος και Νούτσος

Ένας έμπειρος και ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι οι νέες προσθήκες για τη «Σάντα»

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 28/07/2017

nouysos.jpg

Μέχρι πριν λίγες μέρες η ειδησεογραφία για την Αγία Παρασκευή είχε είτε ανανεώσεις, είτε αποχωρήσεις. Όχι όμως μεταγραφές. Πλέον, στην ομάδα των βορείων προαστίων ξεκινάνε κα με αυτές, όπου και ανακοίνωσαν τα πρώτα ονόματα.

Πρόκειται για τους Θοδωρή Μακρόπουλο και Παναγιώτη Νούτσο. Ο πρώτος είναι 28 ετών και αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους αμυντικούς με πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας σε Αθήνα και Πειραιά, ενώ μετράει συμμετοχές και στη Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας βασικό ρόλο σε Άρη Πετρούπολης (30 συμμετοχές), Αγίους Αναργύρους (28 συμμετοχές), ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Ήφαιστου Πειραιά (30 συμμετοχές) και παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Νούτσο, αποτελεί επένδυση για την ομάδα. Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 1999 (18 ετών) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου έχοντας μάλιστα στη περσινή περίοδο 12 συμμετοχές και πολύ καλή παρουσία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αθήνας. Είναι αμυντικός και αγωνίζεται στα άκρα και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.