ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Στη θέση του ο Νίκος Ζουμπατόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Στη θέση του ο Νίκος Ζουμπατόπουλος

Ο πολύπειρος τεχνικός διευθυντής θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στους «ερυθρόλευκους»

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/07/2017

Ο Νίκος Ζουμπατόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους τεχνικούς στην Αθήνα με θητεία πολλών χρόνων, όχι μόνο στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στο ελληνικό. Λογικό λοιπόν να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, καθώς θα βρίσκεται στη θέση του τεχνικού διευθυντή και τη νέα σεζόν, όπως άλλωστε κάνει με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε υπήρξε ποδοσφαιριστής σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνιζόμενος με πληθώρα ιστορικών ομάδων τη δεκαετία του ’80, όπως ο Απόλλων Αθηνών, ο Χαραυγιακός, η Ηλιούπολη και ο Πανηλειακός.

Παράλληλα έχει να επιδείξει και πολλές επιτυχίες και μακρά θητεία ως προπονητής. Ήταν στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας με άνοδο στην Δ’ Εθνική, Απόλλων Σμύρνης (12 χρόνια σε Κ17 και Κ20), Απόλλων 2006 (άνοδος σε Β’ Αθηνών), Άμιλλα Περιστερίου, Ελευθερούπολη, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και Κένταυρο Βριλησσίων (πρωταθλητής στη Β’ ΕΠΣΑ). Συγχρόνως ήταν 11 συνεχόμενα χρόνια στις ακαδημίες Άρσεναλ Τριφυλλιακός ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής, όπως επίσης και στον Απόλλωνα Σμύρνης για δύο χρόνια. Αλλά και η τελευταία του θητεία στον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι απολύτως επιτυχημένη, αφού η ομάδα πέρυσι ανέβηκε στην Α’ Αθηνών, αλλά πάνω απ’όλα έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο στις ακαδημίες εκεί όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά. Ήδη ανέβηκαν πέντε ποδοσφαιριστές στην ανδρική ομάδα από την εφηβική.

Αναμφίβολα η διοίκηση του Γεωργόπουλου στον Ολυμπιακό Λιοσίων κινείται στο σωστό δρόμο μετά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Ζουμπατόπουλο.