Παπαδόπουλος: «Ο ΠΟΨ θα επανέλθει»

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΟΨ θα επανέλθει»

Σίγουρος για την επιστροφή της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΑ έδειξε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Παπαδόπουλος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/07/2017

Πέρυσι ανέβασε τον ΠΟ Ψυχικού στη Β’ ΕΠΣΑ μετά από πολλά χρόνια ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Στην μέση της σεζόν αποχώρησε από τη θέση του προπονητή, παρέμεινε όμως στην ομάδα από άλλο πόστο, σε αυτό του Τεχνικού Διευθυντή. Και αναμφίβολα η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική.

Ο Δημήτρης Παρίσης συνομίλησε μαζί του και πραγματικά ο πολύπειρος και επιτυχημένος τεχνικός είχε να τονίσει πολλά. Πιο αναλυτικά αυτά που υπογράμμισε, τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για τις ακαδημίες, έχουν ως εξής: «Ο Π.Ο.Ψ θα επανέλθει, είναι ζήτημα χρόνου. Χάθηκε μια κατηγορία από άσχημες συγκυρίες που προέκυψαν προς το τέλος της σεζόν. Αυτό όμως μας πείσμωσε. Σε όλους ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός της ομάδας. Έχουμε κρατήσει τον κορμό του συλλόγου, θα βοηθήσει και ο έμπειρος Λεοντίου και πιστεύω, επειδή γνωρίζω καταστάσεις, ότι η χρονιά η φετινή στη Γ΄ΕΠΣΑ θα είναι καθαρά διαδικαστική για εμάς. Ο Π.Ο.Ψ έχει μια ακαδημία 250 παιδιών κι έχουμε την ευλογία να λειτουργούν όλα τα τμήματα και ηλικιακά είμαστε κοντά στο να μπορέσουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα σε ένα δύο χρόνια. Αυτό λοιπόν είναι το κύριο πλάνο μας, βραχυπρόθεσμο. Εντός μίας διετίας το πολύ τριετίας, ο σύλλογος να παίζει κατά 80% με δικά του παιδιά.

Όλα λοιπόν είναι θέμα οργάνωσης, δουλειάς και οριοθέτησης στόχου. Είμαι αισιόδοξος ότι ο σύλλογος στο τέλος του τριετούς προγράμματος θα παίζει στην Α’ Κατηγορία, παγιωμένος με βλέψεις προς τα πάνω. Η δυναμική του συλλόγου και η διοίκηση το επιβάλουν αυτό το πρόγραμμα».

πηγή: athlorama.blogspot.gr

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 14:28