Μεταγραφικό κρεσέντο η Αγία Παρασκευή που έκλεισε και Σκούρα!

Μεταγραφικό κρεσέντο η Αγία Παρασκευή που έκλεισε και Σκούρα!

Η μεταγραφική ενίσχυση για την Αγία Παρασκευή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς προχώρησε καις την απόκτηση του Μιχάλη Σκούρα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/07/2017

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ικανούς μέσους στην κατηγορία, κάτι που δείχνει και η μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς στις ομάδες που έχει αγωνιστεί ήταν πάντα από τα βασικά στελέχη. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Ηλιούπολης έχοντας πάνω από 20 συμμετοχές κάθε χρόνο. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Δόξα Βύρωνος, Χαραυγιακό και Αστέρα 2004. Ο Σκούρας έρχεται να προσθέσει την εμπειρία του και τις ικανότητές του στην ομάδα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, η «Σάντα» προετοιμάζεται για την επιστροφή στα γήπεδα καθώς η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και ώρα 17:00.

Όλο το στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής. Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου θα ξεκινήσουν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όπως γίνεται πάντα το βασικό στάδιο προετοιμασίας περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.