ΓΑΛΑΤΣΙ: Πληθώρα μεταγραφών!

ΓΑΛΑΤΣΙ: Πληθώρα μεταγραφών!

Στις οκτώ έφτασαν οι μεταγραφικές κινήσεις των κυανόλευκων – Έχει παραμείνει ο «κορμός» της περσινής ομάδας

από Πάμε Μπάλα
στις 31/07/2017

Σε σταθερούς ρυθμούς υλοποιούν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς οι ιθύνοντες του Γαλατσίου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η μεταγραφική ενίσχυση, με την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τον «κορμό» της περσινής ομάδας. Πρόσφατο «χτύπημα» για τους κυανόλευκους αποτελεί ο Ντίνος Γουδέλης, με την πολυετή, επιτυχή πορεία στα γήπεδα των Αθηνών. Ο 29χρονος επιθετικός, που πέρσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ελευθερούπολη, ήρθε σε συμφωνία με τους Γαλατσιώτες και πρόσθεσε τον εαυτό του στα «όπλα» που θα έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Ζαμπουράς. Την απόσταση Κυψέλη-Γαλάτσι, εκτός του νεαρού τεχνικού, έκαναν επίσης ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Καραμανίδης, ο 27χρονος μέσος Μίροσλαβ Μπίκοφ και ο 20χρονος δεξιός μπακ Μιχάλης Μιχαηλίδης. Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκαν από τον ΠΑΣ ο 26χρονος μέσος Σπύρος Αγόρας από τον Ιάσονα, ο 26χρονος μέσος Ανδρέας Μάντζαρης από τον Κρόνο Αθηνών, 20χρονος δεξιός μπακ Κώστας Ιωαννίδης από τον Τριφυλλιακό και ο 18χρονος επιθετικός χαφ Αντώνης Νικολόπουλος από τον Παμπαιανικό.

Πριν από όλα, βέβαια, οι διοικούντες τον σύλλογο φρόντιζαν να διατηρήσουν αναλλοίωτο τον «κορμό» της περσινής ομάδας. Έτσι, προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον τερματοφύλακα Γιάννη Φραγκουλόπουλο, τον αριστεροπόδαρο πλάγιο οπισθοφύλακα Μιχάλη Ευαγγέλου, τον κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Κοσκινά, τον επίσης κεντρικό αμυντικό Αλέξη Τσόλκα, τον αμυντικό χαφ Ντόναλντ Μπίλο, τον επιθετικό Βασίλη Σιάννη και τον μεσοεπιθετικό Σπύρο Θεοδωρακάτο.

Ως στόχο στο Γαλάτσι θέτουν τη δημιουργία μίας ομάδας που θα πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή χρονιά και θα προσφέρει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους. 

πηγή: ΩΡΑ των σπορ

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 04:28