Ο Κουνάδης έκλεισε και Ζήση!

Ο Κουνάδης έκλεισε και Ζήση!

Έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας έφερε στην "Αούστρια" ο Θοδωρής Κουνάδης

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 31/07/2017

Ο ισχυρός άνδρας του Ρουφ κάνει ότι μπορεί για να δυναμώσει την ομάδα του και με τη συνεχή μεταγραφική της ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες δείχνει πως είναι αποφασισμένος φέτος να δει τους κόκκινους να πάνε ψηλά.

Τελευταίο απόκτημα λοιπόν, ο Γιώργος Ζήσης. Ο 22ρονος επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στο Χαραυγιακό. Ειδικά τη σεζόν 2015-2016 σημείωσε 17 γκολ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος όντας η αποκάλυψη της κατηγορίας.

Πέρυσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει το Χαραυγιακό όσο θα ήθελε, παρά μόνο προς το τέλος της σεζόν, αφού στάθηκε άτυχος, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς.

Τώρα, όμως, δείχνει πανέτοιμος και πιο ώριμος να βοηθήσει φέτος το Ρουφ και τους στόχους που έχει ο ιστορικός σύλλογος. Είναι τεχνίτης παίκτης, έχει την αίσθηση του γκολ και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είτε σαν σέντερ φορ, είτε σαν δεύτερος ή ακόμα και ως περιφερειακός.

Λογικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιάννης Σιλεβίστας που βλέπει πως έχει ένα γεμάτο ρόστερ για να δουλέψει.

Υπενθυμίζουμε πως στο Ρουφ τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται επίσης και οι Μπιτσάνης (επιθετικός), Κουτσοβέλης (επιθετικός), Χατζής (μεσοεπιθετικός), Παππάς (κεντρικό χαφ), Χατζημιχάλης (μέσος), Ασλανίδης (μέσος), Μπράτσι (αμυντικός), Τζώρτζης (μεσοεπιθετικός), Σταμάτης (αριστερός μέσος) και Κουκοβίνης (επιθετικός μέσος).