ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Άνοιξε ο "χορός" των μεταγραφών με Κουμπούλη και Τούντα!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Άνοιξε ο "χορός" των μεταγραφών με Κουμπούλη και Τούντα!

Δυναμικές όσο και στοχευμένες οι πρώτες προσθήκες της Ηλιούπολης λίγες ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 31/07/2017

Στόχος της Ηλιούπολης για τη νέα σεζόν, η διάρκεια πρώτα απ’ όλα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια η κυανέρυθρη αρμάδα του Μάκη Μπαλαγιάννη βρισκόταν για αρκετό διάστημα του πρωταθλήματος στις πρώτες θέσεις και ειδικότερα πέρυσι, ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας για δώδεκα αγωνιστικές. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν και το καλύτερο, με την ομάδα να τερματίζει λίγο πιο κάτω από την μέση. Έτσι, στόχος της νέας σεζόν είναι η διάρκεια ώστε ο ιστορικός σύλλογος να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας μέχρι τέλους.

Γι’αυτό και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Θοδωρής Γεράρδης, έχει κινηθεί με πολύ προσοχή και στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι με τις πρώτε μεταγραφές που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ηλιούπολης είναι οι Κουμπούλης, Τούντας αλλά και ο νεαρός Σκουρλής.Ο Μάριος Κουμπούλης δεν θέλει και πολλές συστάσεις. Είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας και αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην μεσαία γραμμή της Ηλιούπολης, την οποία και ισχυροποιεί αφάνταστα και αναμένεται να είναι ο... κυματοθραύστης των επιθέσεων των αντιπάλων.

Έκανε γεμάτη σεζόν στον Πανερυθραϊκό πέρυσι, όπως τα τελευταία χρόνια σε Άγιο Ιερόθεο, Αιγάλεω και Εθνικό Πειραιώς.

Δεύτερη μεταγραφή και αυτή πολύ σημαντική, είναι ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Τούντας. Ο νεαρός στόπερ μετά από αξιoσημείωτη θητεία στον Κένταυρο Βριλησσίων, με τον οποίο πριν από δύο χρόνια πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ ενώ ξεχώρισε πέρυσι στην Α’ Κατηγορία, αναμφίβολα έδειξε πως έφτασε η ώρα για τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό να ανέβει επίπεδο.

tountas.jpg

Και τι καλύτερο για τον ίδιο να αγωνιστεί σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας, όπως είναι η Ηλιούπολη. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός πως αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει έφεση στο σκοράρισμα, αφού πέρυσι σημείωσε τρία τέρματα και πρόπερσι δώδεκα!

Τελευταία προσθήκη ο «μικρός» Γιώργος Σκουρλής που είναι 19 ετών. Παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο στα αριστερά της άμυνας, όσο και της επίθεσης και καλές συστάσεις τον συνοδεύουν. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Κύπρος Κορυδαλλού.

skourlis.jpg

Έτσι οι νέοι παίκτες θα βρίσκονται στο γήπεδο Ηλιούπολης Α’ αύριο (1/8), όπου και ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Μάκη Μπαλαγιάννη. Φυσικά αυτές οι μεταγραφές ήταν μόνο η αρχή για την Ηλιούπολη, που σύντομα θα ανακοινώσει και άλλες.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 19:58