Προπονητικό άλμα για Λεβετσοβίτη!

Προπονητικό άλμα για Λεβετσοβίτη!

Μετά από 4 χρόνια στις ακαδημίες της Τερψιθέας ο νεαρός προπονητής ανήκει πλέον στη σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ηλιούπολης.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 03/08/2017

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η περασμένη σεζόν για τον Πιέρρο Λεβετσοβίτη, αφού είδε την Τερψιθέα να προβιβάζεται στην Α’ ΕΠΣΑ. Και απ' ότι φαίνεται το ίδιο όμορφα και ακόμα καλύτερα, αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σεζόν για το νεαρό προπονητή.

Μετά από τέσσερα χρόνια στις ακαδημίες της Τερψιθέας ο Πιέρρος Λεβετσοβίτης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στις σχολές ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων στην Ηλιούπολη!

Ο 23χρονος τεχνικός τα τελευταία δύο χρόνια εκτός απ το τμήμα των projunior ήταν και προπονητής της ομάδας Νέων της Τερψιθέας, την οποία, μετά από πολλά χρόνια, κατάφερε να την οδηγήσει στις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας. Μάλιστα, την σεζόν που μας πέρασε έφτασε μέχρι τους «8».

Λεβετσοβίτης: «Ευχαριστώ την Τερψιθέα για τη στήριξη»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ των ακαδημιών του Ολυμπιακού στη σχολή της ομάδας στην Ηλιούπολη, ο Πιέρρος Λεβετσοβίτης τόνισε τα εξής:

«Ευχαριστώ την ομάδα του Ολυμπιακού που με ενέταξε στο προπονητικό της δυναμικό, αλλά και όλους τους ανθρώπους της Τερψιθέας που με εμπιστεύτηκαν και με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Βαγγέλη Γεωργακόπουλο που με εμπιστεύτηκε για να αναλάβω την ομάδα Νέων καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα δίπλα στον Νίκο Γραμμένο στο Couros Club.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 18:18