Θα είναι αχτύπητη η Δόξα Βύρωνος με Ατματζίδη και Τζανετή!

Θα είναι αχτύπητη η Δόξα Βύρωνος με Ατματζίδη και Τζανετή!

Συνεχίζει σε αμείωτο ρυθμό την μεταγραφική ενίσχυση η Δόξα-Ξεχωρίζουν οι προσθήκες Ατματζίδη και η επιστροφή Τζανετή

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 03/08/2017

f1atmatsidis.jpg

Η διοίκηση Γιάννη Μελά είναι αποφασισμένη να φέρει στη Δόξα Βύρωνος ότι καλύτερο κινείται στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, κάτι που ήδη κάνει πράξη. Μετά τις προσθήκες των Μιχαήλ, Βανδώρου και Κάππου νέα «χτυπήματα» ταρακούνησαν τα ήρεμα νερά της Αθήνας, αφού στο ρόστερ προστέθηκαν οι Ατματζίδης, Τζανετής, Ποτουρίδης, Μέγας, Παπαχειμώνας και Τασιουλής, δίνοντας σημαντικές λύσεις στα χέρια του Τάκη Χριστόπουλου.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ατματζίδη δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις, αφού στον ιστορικό σύλλογο πρόσθεσαν έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν πέρυσι στον 4ο όμιλο  της Γ’ Εθνικής. Ο Ατματζίδης με την παρουσία του σε Ρόδο και Προοδευτική απέδειξε την ποιότητα που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστής. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Άρη, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Παναιγιάλειο, Βύζαντα, Ασπρόπυργο, Ακράτητο, Παναχαϊκή, Καλλιθέα και αναμφίβολα αποτελεί πολυτέλεια για κάθε ομάδα της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι δυνατές μεταγραφικές κινήσεις στη Δόξα Βύρωνος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αφού στο ρόστερ προστέθηκε και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Στέφανος Τζανετής. Αναμφίβολα, λίγοι παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν αγαπήσει και έχουν αγαπηθεί στην ομάδα όσο ο... στρατηγός Τζανετής. Ένας ποδοσφαιριστής, που όταν φοράει τα «κυανόλευκα» γίνεται πρώτα απ’ όλα οπαδός της ομάδας και δίνει... και την ψυχή του, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί και πραγματικά είναι ο...  εφιάλτης για κάθε επιθετικό που θέλει να προσεγγίσει την περιοχή της Δόξας Βύρωνος.

Επιστροφή και για τον Οδυσσέα Παπαχειμώνα μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και τελευταίες του ομάδες ήταν ο Αθηναϊκός και ο Μικρασιατικός. Από την άλλη, ο 19χρονος μέσος Κώστας Μέγας πριν από δυο χρόνια είχε κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας ενώ έχει περάσει και από τη Θύελλα Ραφήνας.

Η Δόξα Βύρωνος ανακοίνωσε την απόκτηση και του Άγγελου Τασιούλη. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Κηφισιάς και της Κ-20 του Παναιτωλικού.

Τελευταία μεταγραφή είναι ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Ποτουρίδης. Προηγούμενος σταθμός του ήταν η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ενώ έχει περάσει και από το Χαλάνδρι.

Μέσα σε όλες τις μεταγραφές αξίζει να σημειωθεί και η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Λουκά Βιέννα. Ο 17χρονος άσος που ξεχώρισε πέρυσι με την απόδοση του συναντήθηκε με τη διοίκηση Μελά και υπέγραψε ώστε να παραμείνει στην ομάδα και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά τις παραπάνω ειδήσεις αναμένουμε κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα την Παρασκευή και ώρα 17:00, όπου και έχει οριστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία της ιστορικής ομάδας υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή, Τάκη Χριστόπουλου.