Μεταγραφή... χ2 για Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Μεταγραφή... χ2 για Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Μετά τον Πύρρο Μπελέρη η διοίκηση Βατσινά προχώρησε σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/08/2017

Δυναμώνει μέρα με την ημέρα το ρόστερ στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την ομάδα των νοτίων προαστίων να δείχνει πως έχει στόχο να χτίσει ένα δυνατό σύνολο ώστε να διεκδικήσει πράγματα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ. Έτσι, στη Δάφνη προχώρησαν στην απόκτηση των Γιαννούλη και Πάλλα.

Ο 21χρονος μέσος, Διονύσης Γιαννούλης θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ με το νέο απόκτημα για το σύλλογο των νοτίων προαστίων να έχει αγωνιστεί στο Σαρωνικό Αίγινας. Από τη διοίκηση του Μάνου Βατσινά τον καλωσορίζουν στην ομάδα και ευελπιστούν να έχουν μία καλή συνεργασία.

Όσον αφορά τον Γιάννη Πάλλα, γεννηθείς το 1996, "μεγάλωσε" ποδοσφαιρικά στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και μετά από ενάμιση χρόνο στη συμπολίτισσα Κοψαχείλα επιστρέφει στα γνώριμα, γι'αυτόν, λημμέρια της Δάφνης. Μάλιστα, όπως αναφέρουν και μέσα από το σύλλογο του Παλαιού Φαλήρου, στόχος της διοίκησης είναι να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της.

Δεν μένουν μόνο στα λόγια αλλά προχωράνε και σε πράξεις οι ιθύνοντες της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, που, άλλωστε, είναι γνωστό πως η ομάδα διαθέτει μία από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες της Αθήνας.