Συνεχίζεται... ο χορός των μεταγραφών στην Ηλιούπολη

Συνεχίζεται... ο χορός των μεταγραφών στην Ηλιούπολη

Μετά τις μεταγραφές των Κουμπούλη και Τούντα, οι «κυνέρυθροι» ανακοίνωσαν ακόμη τέσσερις-Ξεχωρίζει ο Αγκόλι

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/08/2017

Όταν είσαι η Ηλιούπολη ο στόχος σου είναι να πρωταγωνιστείς σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι. Αυτό θέλουν να πράξουν φέτος οι «κυανέρυθροι» που μέχρι στιγμής κινούνται μεθοδευμένα στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα, μετά τους Κουμπούλη και Τούντα και την απόκτηση του νεαρού Σκουρλή, η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές με την προσθήκη του Αγκόλι Μπλέντι να ξεχωρίζει. Είναι 21 ετών, μέσος, και προηγουμένως αγωνιζόταν στο Καματερό, ενώ έχει παίξει και σε Μανδραϊκό και Ατρόμητο Πειραιά διαθέτοντας εμπειρία, παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Μάλιστα στο παρελθόν έχει παίξει το όνομά του και για ομάδες Γ’ Εθνικής.

Οι άλλες τρεις προσθήκες είναι οι Μιχαηλίδης, Ζιαμπάρας και Μπουσάι. Ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, γεννηθείς το 1995, είναι κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή και Καισαριανή.

mixailidis_2.jpg

Ο Γιώργος Ζιαμπάρας, γεννηθείς το 1995, είναι δεξιός οπισθοφύλακας, με τον εν λόγω παίκτη να επανέρχεται στην ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ziabaras.jpg

Τέλος, ο Σερτιάν Μπουσάι, γεννηθείς  το 2000, είναι αριστερός χαφ και αποτελεί μία πολύ καλή μελλοντική επένδυση.

bousai.jpg

Οι συγκεκριμένοι παίκτες δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, ενώ μπορούν να κερδίσουν και οι ίδιοι πολλά κάτω από την καθοδήγηση του Μάκη Μπαλαγιάννη.