Ισχυροποιείται με Κουλίρα και Λιοφάγου ο Μικρασιατικός!

Ισχυροποιείται με Κουλίρα και Λιοφάγου ο Μικρασιατικός!

Προσθήκη με Κουλίρα στο αγωνιστικό και Λιοφάγου στο διοικητικό για τους "βυσσινί"

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 05/08/2017

Δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα ο φετινός Μικρασιατικός που δεν αναμένεται σε καμία περίπτωση στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ να είναι ο... φτωχός συγγενής!

Αντίθετα, η... αρμάδα του Κώστα Σταμπουλίδη θα είναι δυνατή και μία άκρως υπολογίσιμη δύναμη για όλους τους αντιπάλους, όπως μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια. Οι «βυσσινί» συνεχίζουν ακάθεκτοι την μεταγραφική τους ενίσχυση, αφού προστέθηκε στο ρόστερ και ο Άλντο Κουλίρα, που μαζί με το Νίκο Μπιρμπιλή αναμένεται να χτίσουν ένα απροσπέλαστο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας για κάθε αντίπαλο. Ο Κουλίρα είναι 24 ετών και παράλληλα μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ και πέρυσι έκανε γεμάτη σεζόν στην Ατλαντίδα κατακτώντας το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ. Στον Μικρασιατικό είχε αγωνιστεί και πριν από δύο χρόνια οπότε επιστρέφει σε γνώριμα γι’αυτόν μέρη.

Νέα αντιπρόεδρος η Λιοφάγου

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Μικρασιατικός δυναμώνει και σε διοικητικό επίπεδο, αφού η Τασούλα Λιοφάγου είναι το νέο πρόσωπο στη διοίκηση των «βυσσινί» κατέχοντας τη θέση της αντιπροέδρου.

Η δραστήρια επιχειρηματίας της Καισαριανής, που βλέποντας τη φωτογραφία κάλλιστα θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι είναι κάποιο νέο μοντέλο με το οποίο ξεκινάει συνεργασία η ομάδα της Καισαριανής σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων, όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Παρότι γυναίκα, είναι θερμός φίλαθλος του ποδοσφαίρου και φυσικά της ομάδας. Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί πιο ενεργά με τον Μικρασιατικό, αφού υπήρξε και μεγάλος χορηγός του συλλόγου για δύο χρόνια και σίγουρα αναμένεται να προσφέρει πολλά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας από την Καισαριανή.

Αναγνώστου: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί

Η «ΩΡΑ των σπορ» μετά τις τελευταίες κινήσεις συνομίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Αναγνώστου, που μετά από δικές του συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να έχει αίσιο τέλος για τον Μικρασιατικό η μεταγραφή του Κουλίρα. Μάλιστα ο Αναγνώστου τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ τον Κουλίρα στην ομάδα γιατί θεωρούμε πως θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να πετύχουμε πράματα και κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον φέρουμε στην ομάδα μας. Φιλοδοξούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν και νομίζω πως με τις τελευταίες προσθήκες μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα είναι άριστο σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα να πλαισιώνεται από σημαντικό αριθμό έμπειρων ποδοσφαιριστών, αλλά και νεαρών, οι οποίοι αποτελούν στοίχημα για μας.

Νομίζω πως έχουμε ταλέντο και ειδικότερα οι νεαροί παίκτες μας που αγωνίστηκαν πέρυσι έχουν αποκτήσει εμπειρίες και φέτος θα είναι πιο έτοιμοι για να μας βοηθήσουν».

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 10:35