Φορτσάρει με Μπουφίδη το Καματερό

Φορτσάρει με Μπουφίδη το Καματερό

Νέα μεταγραφική προσθήκη για τους «νερατζούρι» που προσθέτουν ποιότητα και εμπειρία στην μεσαία γραμμή

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/08/2017

Μέρα με την ημέρα δυναμώνει ο ΠΑΟ Καματερού και με τις νέες δυναμικές προσθήκες δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει την άμεση επάνοδό του στην Α’ΕΠΣΑ.

Έτσι, ο ιστορικός σύλλογος των δυτικών προαστίων προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή του. Έπειτα από τους Σπυρόπουλο, Γεροντάκη και Τσιριγώτη ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και ο Αλέξανδρος Μπουφίδης. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη Πετρούπολης έχοντας γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Μπουφίδης κατέχει μεγάλη εμπειρία και «πλούσια» καριέρα. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού, στον Εθνικό Αστέρα, στον Αστέρα 2004 στον Φωστήρα Ηλιούπολης, στον Ολυμπιακό Λιοσίων και τα τελευταία χρόνια έπαιζε με τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης. Ύστερα και από αυτό το μεταγραφικό της απόκτημα, η ομάδα ενισχύεται σημαντικά και σε θέσεις που υπήρχαν αδυναμίες. Και βέβαια προστίθεται ένα ακόμη σημαντικό "εργαλείο" στο δύσκολο έργο του Νίκου Κουνάδη. Φυσικά η μεταγραφική ενίσχυση του Καματερού δεν σταματά εδώ, καθώς θα υπάρξουν μερικές ακόμη προσθήκες στη συνέχεια.