Επιστροφή Θεοδωρίδη στον Κένταυρο Βριλησσίων

Επιστροφή Θεοδωρίδη στον Κένταυρο Βριλησσίων

Έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστίων είναι ο ταλαντούχος αμυντικός

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 08/08/2017

Αναμφίβολα στον Κένταυρο Βριλησσίων δυναμώνουν σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν με την προσθήκη ενός πολύ σημαντικού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό Γιώργο Θεοδωρίδη.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ Φθιώτιδας με τον Ολυμπιακό Λαμίας, τον Οπούντιο Μαρτίνου, τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και τον Ευρυτανικό. Μάλιστα το νέο απόκτημα της ομάδας ανέφερε τα εξής στην αθλητική ιστοσελίδα starsports:

«Μετά από τέσσερα  χρόνια στην ποδοσφαιρική Φθιώτιδα έφτασε η ώρα μου να αποχωρήσω. Ελπίζω να έβαλα κι εγώ το «λιθαράκι» μου στα γήπεδα της Φθιώτιδας. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Φθιώτιδας που καταφέρνει και δίνει στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μια επαγγελματική χροιά. Στους αθλητικούς ρεπόρτερ που καλύπτουν τόσα παιχνίδια με βίντεο, άρθρα και φωτογραφίες, με τόσο μεράκι κάνουν όλους εμάς τους ερασιτέχνες να νιώθουμε «σταρ». Τις ομάδες που αγωνίστηκα, τους συμπαίκτες μου που έκαναν τις καθημερινές προπονήσεις ένα ευχάριστο διάλειμμα και τους προπονητές μου που δίπλα τους έμαθα πολλά. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους φροντιστές και τους φυσικοθεραπευτές. Κλείνοντας ελπίζω να μην πρόσβαλλα κανέναν στον αγωνιστικό χώρο και αν αυτό έγινε να με συγχωρεί. Εξάλλου αυτό που μένει είναι οι φιλίες. Εις το επανιδείν».