Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΣ Κηφισιά 2010

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΣ Κηφισιά 2010

Με υψηλούς στόχους θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν η Κηφισιά 2010, που ευελπιστεί πως θα καταφέρει να φτάσει στην άνοδο στη Β’ ΕΠΣΑ, την όποια και έχασε στις λεπτομέρειες την περασμένη σεζόν.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/08/2017

Γι’αυτό και έχουν γίνει στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Λεμονή, Μπαρμπούδη και Γαβαλά. Ο επιθετικός Θανάσης Λεμονής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τους Νικητές Ανθούσας. Ο ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών και πρόκειται για τον μικρό γιο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή. Ο Λεμονής έχει παίξει σε Ολυμπιακό Κ20, Μαρκό, Κεραυνό Κερατέας, Λεβαδειακό, Εθνικό Πειραιώς, Αγία Παρασκευή και Νικητές Ανθούσας.

Ο Νίκος Μπαρμπούδης επίσης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Αγία Νάπα. Ο ποδοσφαιριστής είναι 28 ετών και παίζει με μεγάλη άνεση τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή. Ο Νίκος Μπαρμπούδης έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ακαδημίες Ηλυσιακού, ΑΕΚ, Φωστήρα, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανθρακικό και ΠΑΟ Ρούφ. Επίσης στην Κύπρο σε ΕΝΑΔ, Αναγέννηση Δερύνειας, Εθνικό Άχνας, Αγία Νάπα και στη Ρουμανία με την Κλούζ.

Τέλος, ο Δημήτρης Γαβαλάς είναι 28 ετών και παίζει στην αριστερή πλευρά.