Έχει υψηλούς στόχους ο Ποσειδώνας Γλυφάδας

Έχει υψηλούς στόχους ο Ποσειδώνας Γλυφάδας

Κάπως καθυστερημένα ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/08/2017

Και αυτό λόγω του ατυχήματος που είχε ο Πέτρος Φυλακούρης με την μηχανή του στην παραλιακή με συνέπεια να μείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για τον ίδιο και πλέον έχει επανέλθει πλήρως τρέχοντας το σχεδιασμό της νέας σεζόν, μαζί φυσικά με τον πρόεδρο, που είναι και ιστορική μορφή του συλλόγου, Τότη Φυλακούρη και σε άψογη συνεργασία πάντα με το ΔΣ. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πέτρο Φυλακούρη μας ενημέρωσε ότι ο Ποσειδώνας έχει βολιδοσκοπήσει τους στόχους του και πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών. Παράλληλα τέθηκαν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας.

Γενικά φέτος στην ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι, όπου και οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν σε μία πορεία αντάξια του ονόματος που διαθέτουν στη Β’ ΕΠΣΑ.

Αναβάθμιση των ακαδημιών

Ένας επίσης στόχος που έχει τεθεί στον Ποσειδώνα Γλυφάδας είναι και η αναβάθμιση των ακαδημιών με τον παλαίμαχο διεθνή άσο του Παναθηναϊκού και πρόεδρο της ομάδας Τότη Φυλακούρη να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στην εκμάθηση των μυστικών της μπάλας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Παράλληλα θα προστεθούν νέοι και φιλόδοξοι διπλωματούχοι προπονητές, ενώ θα υπάρχει και καμπ τερματοφυλάκων που θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μουχτή. Γι’αυτό λοιπόν θα είναι έτοιμη και σύντομα η νέα ιστοσελίδα της ομάδας που θα παρέχει πλήρη ενημέρωση στους γονείς και στους νεαρούς «άσους», τόσο από τους αγώνες, όσο και από τις προπονήσεις, ενώ θα υπάρχουν και πρωτοποριακές εκδηλώσεις ανά διαστήματα.

Αυτά είναι κάποια από τα πρώτα βήματα που θα υλοποιηθούν και μάλιστα σύντομα.

Εγγύηση η οικογένεια Φυλακούρη

Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι όσο υπάρχουν Τότης και Πέτρος Φυλακούρης ο Ποσειδώνας Γλυφάδας θα βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα ο... μικρός Φυλακούρης θεωρείται και ιδιαίτερα ταλαντούχος, αφού στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής ανέβασε το 2016 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας στη Β’ ΕΠΣΑ ενώ πέρυσι τον διατήρησε στη Β’ Κατηγορία. Μάλιστα η ομάδα Παίδων, την οποία και προπονούσε, κατέκτησε και το «Τήνος Καπ» πριν από ένα μήνα. Όμως, θα ήθελαν με τη βοήθεια των φιλάθλων της Γλυφάδας ο Ποσειδώνας να ανέβει και άλλο επίπεδο και να θυμίσει και πάλι κάτι από το ένδοξο παρελθόν του.