ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δυναμικός σχεδιασμός

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δυναμικός σχεδιασμός

Με Γιώργο Λαζάρου συνεχίζουν στον πάγκο οι Περιστεριώτες οι οποίοι κινήθηκαν μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/08/2017

Η αντίστροφη μέτρησε ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε στο Φοίνικα Περιστερίου, η προετοιμασία του οποίου αρχίζει στις 18 Αυγούστου. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού, ο Φοίνικας ανανέωσε τη συνεργασία του σχεδόν με όλο το βασικό κορμό. Έτσι, μετά τους Κολέζι, Μάζη, Καρανικόλαο, Γιουλβανίδη και Ρουμελιωτάκη, ο σύλλογος κράτησε στο δυναμικό του και τους Καλαμοτουσάκη, Μουράτη, Μυλωνά και τον αρχηγό της ομάδας Σίμο Λάσκαρη.

Ταυτόχρονα, η ομάδα προχώρησε σε τέσσερις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες. Αποκτήθηκαν οι Χρήστος Σκεπετάρης (στόπερ, 29 ετών από Κηπούπολη), Γιώργος Κουμής (τερματοφύλακας, 23 ετών από Ειρήνη Πετρούπολης), Χριστόδουλος Μακρής (στόπερ, 18 ετών από Ατρόμητο Κ18), ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Νίκος Κορδιάς (18 ετών, επιθετικός) που απουσίαζε λόγω σπουδών. Το ρόστερ θα συμπληρώσουν και πέντε με έξι ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από το εφηβικό τμήμα.

Μάλιστα, για τις μέχρι τώρα κινήσεις, ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Λαζάρου, δήλωσε: «Κινούμαστε ακριβώς βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σε συνεργασία με την διοίκηση, παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδος, που ήταν και ο κύριος στόχος, ενώ με πολύ προσεκτικές επιλογές συμπληρώνουμε το ρόστερ. Μέχρι το τέλος των μεταγραφών ίσως να γίνουν ακόμα μία ή δύο προσθήκες, εφόσον είναι κάτι εξαιρετικό για μας». Τέλος, έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά. Στις 27/8 με ΑΟ Ιλίου, 30/8 με Γαλαξία και 3/9 με Ιάσονα Ιλίου.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 16:47