Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Θρίαμβος Αθηνών

Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Θρίαμβος Αθηνών

Μαζί με τα δέκα νέα αποκτήματα άρχισε η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στους «κυανοπράσινους»

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/08/2017

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στον ιστορικό Θρίαμβο Αθηνών όπου και συμμετέχουν στις προπονήσεις και τα δέκα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Από Δευτέρα 7/8 και ώρα 7:30 το πρωί, στο γήπεδο του Υμηττού άρχισε η προετοιμασία, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Τασση και του γυμναστή Ευγένιου Παπαδοπούλου η πολύ σκληρή δουλειά αποτελεί γεγονός. Η ομάδα θα απαρτίζεται και φέτος αποκλειστικά από νέα παιδιά, ακολουθώντας το περσινό επιτυχημένο πρότζεκτ, όπου και σκοπός είναι η γρήγορη παραμονή της ομάδας και το πλασάρισμά της σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση από την περσινή, καθώς φυσικά και η ανάδειξη νέων αθλητών.

Δέκα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του Θριάμβου οι «κυανοπράσινοι» προχώρησαν σε δέκα νέες προσθήκες, πάντα νεαρών όσο και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι: Παπαγιαννίδης Ανέστης (18 ετών, εξτρέμ, προηγούμενη ομάδα Ορέστης Ορεστιάδας,) Κυριάκος  Βλάχος (20 ετών, χαφ, προηγούμενη ομάδα Πανιώνιος), Κωνσταντίνος Κούκιος (17 ετών, μπακ, από Μοσχάτο), Κωνσταντίνος Μαυραγάκης (21 ετών, χαφ από Πανερυθραϊκό), Δημήτρης Τσιώσης (18 ετών, τερματοφύλακας από Παναρκαδικό), Χρήστος Κόνιαρης (17 ετών κεντρικός και πλάγιος αμυντικός από Νέους Ολυμπιακού), Γιώργος Ζαφείρης (17 ετών πλάγιος χαφ από Ακαδημία Επιλέκτων), Αντρέας Μπούζης (17 ετών επιθετικός από Ακαδημία Επιλέκτων), Παναγιώτης Τρέχας (από Ιάλυσο Ρόδου) και Βασίλης Τσαβαλιάς (23 ετών επιθετικός από Βριλήσσια).

Τέλος, τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αυτά είναι τα εξής: 19/8 Κ20 Πανιωνίου (εντός), 23/8 Θεμιστοκλής (εκτός), 26/8 Υμηττός (κοινή έδρα), 30/8 Άγιαξ Ταύρου (εκτός), 2/9 Διάνα Ηλιούπολης, 6/9 Αίμος Πετρούπολης, και 9/9 Αθηναϊκός.