Και Κοβάνης στην Αγία Παρασκευή

Και Κοβάνης στην Αγία Παρασκευή

Αν και πέρασαν λίγες μέρες χωρίς να ανακοινώσουν κάποια προσθήκη από την Αγία Παρασκευή τελικά μπήκε... τέλος στην προσμονή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/08/2017

Και αυτό γιατί οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Κοβάνη. Ο Κοβάνης είναι 26 ετών και αγωνιζόταν στον Παλληνιακό. Είναι επιθετικός και πέρυσι σημείωσε περισσότερα από 15 τέρματα. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Ατλαντίδα Ανθούσας και στα Γλυκά Νερά.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση από τη «Σάντα» αναφέρει: «Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον  επιθετικό Δημήτριο Κοβάνη, ο οποίος είναι γεννημένος το 1991 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Παλλήνης, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και δεν είναι τυχαίο που στην προηγουμένη του ομάδα του είχαν κολλήσει το προσωνύμιο «Μητσογκόλ» , καθώς μόνο πέρυσι πέτυχε πάνω από 15 τέρματα. Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Ατλαντίδας Ανθούσας και στα Γλυκά Νερά. Παρόλο τις αρκετές προτάσεις που είχε και από άλλες ομάδες η διοίκηση της ομάδας μας κατάφερε και έπεισε τον ποδοσφαιριστή να φορέσει για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Ο Δημήτρης Κοβάνης κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα μας και μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Αστέρα Βάρης. Καλώς ορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πάνω απ’ όλα να είναι υγιείς».