ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Πόστο στις ακαδημίες για Ρούσεφ

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Πόστο στις ακαδημίες για Ρούσεφ

Ο Ιβάν Ρούσεφ, μέχρι πέρσι αρχηγός της Διάνας Ηλιούπολης και πρώην επαγγελματίας σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους όπως η ΑΕΚ, θα είναι ο νέος προπονητής της Ακαδημίας της Διάνας από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 25/08/2017

Ο Ιβάν Ρούσεφ, μέχρι πέρσι αρχηγός της Διάνας Ηλιούπολης και πρώην επαγγελματίας σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους όπως η ΑΕΚ, θα είναι ο  νέος  προπονητής της Ακαδημίας της Διάνας από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρούσεφ πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του στα ελληνικά νησιά αλλά η σκέψη του είναι στην 1η  Σεπτέμβρη, όταν θα σταθεί εμπρός στα παιδιά του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας, προκειμένου να αρχίσει την καριέρα του σαν προπονητής ποδοσφαίρου. Ο Ιβάν, μετά από μια λαμπρή καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισε να αρχίσει την προπονητική και επέλεξε την ακαδημία της Διάνας για τα πρώτα του βήματα στην καριέρα του ως τεχνικός στις υποδομές του αθλήματος.

«Είμαι ευτυχής που αρχίζω την προπονητική στο σωματείο που σταμάτησα την καριέρα μου ως παίκτης, στην Διάνα Ηλιούπολης. Τι καλύτερο για μένα; Νιώθω όμορφα που θα βρίσκομαι στην οικογένεια της Διάνας, ενός σωματείου που ασχολείται αξιοπρεπέστατα με τις Ακαδημίες. Περιμένω πως και πως να αρχίσω να δουλεύω με τα παιδιά» τονίζει ο Ρούσεφ. Ο Ιβάν Ρούσεφ, με απόφαση του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Νάση, θα αναλάβει ένα από τα δυο τμήματα του παιδικού, αποτελώντας παράλληλα έναν σημαντικό πρεσβευτή της ακαδημίας της Διάνας στην κοινωνία της Ηλιούπολης.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 09:35