Αποκλειστικό : Πόνταραν φιλικό της ΕΠΣ Αθηνών στο Κέιπ Τάουν στην Αφρική!

Αποκλειστικό : Πόνταραν φιλικό της  ΕΠΣ Αθηνών στο Κέιπ Τάουν στην Αφρική!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ φέρνει στην δημοσιότητα ένα γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά και διεγείρει αντιδράσεις για την θωράκιση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ολόκληρης της χώρας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 05/09/2017

 

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση σήμερα να σας αποκαλύψει ένα γεγονός παράνομου στοιχηματισμού και ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο μέλλον για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια μας και σας αποκαλύπτουμε, εταιρεία στοιχημάτων με έδρα το Κέιπ Τάουν ( bet.co.za.) έβαλε στο κουπόνι της φιλικό αγώνα ομάδων Γ’ κατηγορίας  ΕΠΣ Αθηνών!

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου  στο γήπεδο Μ.Κρητικόπουλος.

Αντιμέτωπες ομάδες ο Εθνικός Αστέρας και ο Αρίων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-1 ενώ στο δεύτερο είχαμε ανατροπή και το παιχνίδι έληξε με 2-3 !

Συμπτωματικά στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής των γηπεδούχων χρησιμοποίησε τους κατά κάποιο τρόπο βασικούς ενώ στο δεύτερο μέρος πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως ήταν σε γνώση των διαγωνιζομένων ομάδων  η ύπαρξη του αγώνα στο κουπόνι της διαδικτυακής αυτής εταιρείας όμως σε κάθε περίπτωση ποιος μπορεί να πείσει το ευρύ κοινό ότι δεν το γνώριζαν ;

Αυτό και μόνο σαν σκέψη δημιουργεί «τραύματα» και προβληματισμό σε ένα παιχνίδι μάλιστα προετοιμασίας που αντί για διαιτητές τον αγώνα σφύριξε κάποιος διαθέσιμος βοηθός προπονητή!

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αν και γνωρίζει πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος των αποκαλύψεων και της δημοσιοποίησης παράνομων ενεργειών, δεν θα σταματήσει να αποκαλύπτει και να ξεσκεπάζει γεγονότα που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο και προκαλούν παράνομο κέρδος σε βάρος αγνών και ρομαντικών ανθρώπων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ξέρουμε πως είμαστε ΜΟΝΟΙ και εκτεθειμένοι απέναντι σε έναν διαρκή κίνδυνο όλων αυτών που κερδοσκοπούν παράνομα.

Δυστυχώς αυτός είναι ο άχαρος ρόλος μας.

Αυτό που υποσχόμαστε είναι πως θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή και θα αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα υγειές ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Δείτε παρακάτω και το ντοκουμέντο από την εταιρεία …..

ΑΦΡΙΚΗ