Ηράκλειο: Βυθίστηκε στο πένθος

Ηράκλειο: Βυθίστηκε στο πένθος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ένας αυθεντικός άνθρωπος: ο Ανδρέας Δαυίδ.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/09/2017

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια της ΑΕ Ηρακλείου, καθώς θρηνεί για την απώλεια ενός από τα πλέον εκλεκτά μέλη της. Τη θλίψη σκόρπισε στον σύλλογο των βορείων προαστίων, αλλά και γενικότερα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Ηρακλείου, η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Δαυίδ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς και επιβαρυμένος από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Ο εκλιπών αποτελούσε επί σειρά ετών μέλος του σωματείου, υπηρετώντας το μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις και από διάφορα πόστα στο διοικητικό συμβούλιο. Επί προεδρίας Αλέξανδρου Αντωνόπουλου διετέλεσε γενικός γραμματέας, ενώ παλαιότερα είχε μεγάλη προσφορά και στα τμήματα υποδομών του σωματείου, ως υπεύθυνος ακαδημιών.

Πάνω απ' όλα, όμως, ο Ανδρέας Δαυίδ αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στον αγώνα για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών του στο Ηράκλειο Αττικής και όχι μόνο, πάντα με πίστη και συνέπεια τις Αρχές και τα ιδανικά του, όπως αρμόζει σε έναν αυθεντικό άνθρωπο, όπως εκείνον.

Με ανακοίνωσή τους, οι άνθρωποι της ΑΕ Ηρακλείου θέλησαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Δαυίδ και να ευχηθούν να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 00:32