Πρεμιέρα με τριάρα ο Υμηττός

Πρεμιέρα με τριάρα ο Υμηττός

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Αίαντα Αθηνών η ομάδα του Γιώργου Μπαρμπαλιά (0-3).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/09/2017

Σχετικά εύκολο ήταν το έργο του Υμηττού στην αναμέτρηση με τον Αίαντα Αθηνών, καθώς επικράτησε με 3-0 για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Στο γήπεδο Υμηττού, όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρμπαλιά αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενη, ο Κακούρης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 34', στο 53' ο Βέλγκος έγραψε το 2-0 με πλασέ και στο 80' ο Τοροσιάδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πετρόπουλου στο 85' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, στο 89' αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής του Αίαντα, Μάρκος Βιτζηλαίος.

Διαιτητής ήταν ο Τράντας, με βοηθούς τους Θωμόγλου και Αθανασόπουλο.

ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μάρκος Βιτζηλαίος): Π. Καβουριάδης, Παπαδήμας, Σταθόπουλος, Φραγκούλης (46' Τριανταφυλλόπουλος), Λυμπερόπουλος (71' Αγγελής), Χαντζιάρας, Δροσόπουλος (61' Ι. Καβουριάδης), Ζώτος, Κιούρι, Καλογεράκης, Ρέσι

ΥΜΗΤΤΟΣ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Κωνσταντάκης, Βασιλείου (53' Τζίφας), Σουλιώτης, Λουλάκης, Πετρόπουλος, Λιάπας, Βέλγκος, Καμίδης (61' Τσάκαλος), Μανούσος (56' Τοροσιάδης), Κακούρης, Διαμαντόπουλος.