Ιδανικό ξεκίνημα για Κεραυνό Πετρούπολης

Ιδανικό ξεκίνημα για Κεραυνό Πετρούπολης

Η ομάδα του Μίμη Μπρούσαλη απέκλεισε την Άμιλλα Περιστερίου και προχωρά στο Κύπελλου (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/09/2017

Τι κι αν γνώρισε τον σκληρό υποβιβασμό στη Γ' κατηγορία μόλις την περασμένη άνοιξη; Ο Κεραυνός Πετρούπολης έδειξε πως είναι ομάδα για μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που θα αγωνιστεί φέτος, καταφέρνοντας να αποκλείσει την Άμιλλα Περιστερίου στο γήπεδο της Χρυσούπολης και να πάρει την πρόκριση στη β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν. Το τελικό 2-1 με το οποίο επικράτησε η ομάδα του Μίμη Μπρούσαλη, διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3' ο Αρβανιτάκης σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής για το 0-1, στο 18' ο Κλαυδιανός ισοφάρισε με κοντινό σουτ, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας, όμως στο 39' ο Μότσκα έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Κεραυνό με υπέροχη προσωπική ενέργεια και ωραίο σουτ. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, η ομάδα της Πετρούπολης πέρασε στην επόμενη φάση.

Διαιτητής ήταν ο Τσατσούλης, με βοηθούς τους Τζίκα και Ίσσα.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Ιορδανίδης, Δήμου, Σώκος, Ασημακόπουλος, Κατσαρός, Παππάς, Κακαράκης, Μπριστογιάννης (69' Λεοντιάδης), Δέγκλερης (59' Βλάχος), Μακρής (59' Μαυροειδάκος), Κλαυδιανός (78' Χρόνης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Μίμης Μπρούσαλης): Καβουρίνος, Κουτσονικολής, Πανούσης (59' Χριστόπουλος), Βλάχος, Φανός, Σβόλης (64' Κυριάκος), Μότσκα (46' Καταγής), Κρομμύδας, Γερολυμάτος, Κοτσαμπάς (78' Καλογερόπουλος), Αρβανιτάκης.