Με νέα πρόσωπα ο ΑΟ Βύρωνας

Με νέα πρόσωπα ο ΑΟ Βύρωνας

Με νέο πρόσωπο σε μεγάλο βαθμό θα παρουσιαστεί η ομάδα του Βύρωνα μετά το μεταγραφικό... λίφτινγκ που επιχείρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/09/2017

Αναλυτικά, έχουν αποκτηθεί ο Χρήστος Φαρμάκης από τη Διάνα Ηλιούπολης, ο Στέφανος Μίτροβιτς από τον Άγιαξ Ταύρου, ο Κώστας Τρυφέρης από τον ΓΣ Καισαριανής, ο κεντρικός αμυντικός Τσίπουρας από τον Κένταυρο Βριλησσίων, ο τερματοφύλακας Βασίλης Πανουσόπουλος από την Αθηναΐδα, ο Αλέξανδρος Λαζάρου από τον Αστέρα Ζωγράφου, ο Ορέστης Τσατσούλης από τον Αθηναϊκό και ο Τζιώρας από τον Αθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Μίτροβιτς που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Στις τάξεις του ΑΟ Βύρωνα υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, αλλά και «δίψα» ώστε να επιτευχθεί μία χρονιά, καλύτερη από την περσινή. Όσον αφορά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου από τα Ταταύλα στο σύλλογο τον έχουν αφήσει πίσω τους και ήδη μετράνε αντίστροφα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ το επόμενο Σαββατοκύριακο (23-24/9). Άλλωστε, πάντα η καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος.