Ιδανική πρεμιέρα για Ήφαιστο Περιστερίου! (φώτο)

Ιδανική πρεμιέρα για Ήφαιστο Περιστερίου! (φώτο)

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας ο Ήφαιστος Περιστερίου πέτυχε τη μεγάλη νίκη!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/09/2017

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1-0

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ επικράτησε με 1-0 των Αγίων Αναργύρων με γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και έτσι μπήκε με το δεξί στις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα όμως, θα ήταν η ισοπαλία, αφού οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες (από δύο η κάθε μία). Στους Αγίους Αναργύρους πρέπει να τα βάλουν πρώτα από όλα με τον... εαυτό τους και, συγκεκριμένα, για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασαν να ανοίξουν το σκορ, αφού στο 60' αστόχησαν σε πέναλτι. Σίγουρα, αν είχε γίνει το 0-1, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο παιχνίδι. Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το γκολ είχαμε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

*Περίπου 200 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Γκολ: 90'+4' Χατζηπαναγιώτης με ωραίο πλασέ (εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο της άμυνας)

Αποβολές: 90'+6' Νησαριώτης (δ.κ. για διαμαρτυρία)

Χαμ. Πεν.: 60' Κακλαμάνος (απέκρουσε ο Σαΐτης)

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Όντος-Φωτόπουλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ: Σαΐτης, Γεωργίου (46' Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Κυριακόπουλος, Βελλιανίτης, Ζώγκος (74' Κιτσόπουλος), Τσαγρής (52' Καλαϊτζής), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος (84' Βλασόπουλος)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Κολοβός, Οικονόμου, Γουβαλάρης Κρητικός, Σταύρου (49' Μπεκατώρος), Λάλα (57' Κακλαμάνος), Γκεμίσης, Νταουτάι, Αλιμπάς (75' Παραράς), Μαρίνου (81' Κοσμας).