Τριπλό «χτύπημα» για Χαραυγιακό!

Τριπλό «χτύπημα» για Χαραυγιακό!

Δυναμώνουν οι «νερατζούρι» με Παρασκευόπουλο, Σκεύη και Δημητρόπουλο

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/09/2017

 

Όσο υπάρχει Μανώλης Φύτρος στο Χαραυγιακό είναι δεδομένο πως ο ιστορικός σύλλογος θα πρωταγωνιστεί. Παρά το γερό... λίφτινγκ που έγινε με πληθώρα αποχωρήσεων και προσθηκών στόχος της ομάδας είναι και φέτος να πρωταγωνιστήσει. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι η πρωταθλήτρια. Μάλιστα στην πρεμιέρα με τον Άρη Πετρούπολης (1-1) άφησε καλές εντυπώσεις, παρά το γεγονός πως είχε δύο σημαντικές απουσίες (Γιαννόπουλος και Αναστασόπουλος). Πλέον οι πρωταθλητές αναμένονται να παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια, αφού προχώρησαν σε τρεις σημαντικές προσθήκες. Πρόκειται για τους Παρασκευόπουλο, Σκεύη και Δημητρόπουλο. Ο Ορφέας Παρασκευόπουλος είναι 23 ετών, επιθετικός και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στη Δόξα Βύρωνος, οπότε οι Ρόππας και Ζυγούρης τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Ειδικά πέρυσι ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Χαραυγιακού οπότε μετά από χρόνια γυρίζει σε γνώριμα λημέρια. Στην αρχή της σεζόν είχε πάρει μεταγραφή στον Άγιο Ιερόθεο. Από την άλλη ο Χρήστος Σκεύης είναι αμυντικό χαφ, 21 ετών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στο Ρουφ. Επίσης έχει παίξει και στο Βοτανικό.

Τέλος αποκτήθηκε και ο νεαρός Βασίλης Δημητρόπουλος (γεννηθείς το 1999) από την Κ20 του Πανιωνίου. Είναι μεοσεπιθετικός και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Έτσι, η διοίκηση του Μανώλη Φύτρου έκανε πράξη τη δέσμευσή της για επιπλέον ενίσχυση της ομάδας και φαίνεται πως και φέτος ο Χαραυγιακός θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.