Λαζάρου για Φοίνικα Περιστερίου: "Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη"!

Λαζάρου για Φοίνικα Περιστερίου: "Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη"!

Σε δηλώσεις προχώρησε ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργου Λαζαρου, για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για το εκτός έδρας ματς την πρώτης αγωνιστικής με το ΓΣ Καισαριανής.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 23/09/2017

Πιο χαρακτηριστικά, ανέφερε: "Για μας είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Τόσο στα φιλικά ματς όσο και στους αγώνες κυπέλλου, η εικόνα μας ήταν ικανοποιητική, και φαίνεται ότι κάθε μέρα η ομάδα βελτιώνεται.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει τις ιδιαιτερότητες του, καθώς την πρώτη αγωνιστική καμία ομάδα δεν έχει εικόνα του αντιπάλου της. Εμείς θα εφαρμόσουμε την τακτική που δουλεύουμε, τόσο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, από την αρχή της προετοιμασίας, και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα νέα στοιχεία που έχουμε βάλει φέτος στο παιχνίδι μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα."

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα απέκτησε τους Πέτρο Μουγιακάκο (δεξί μπακ, 21 ετών), Κώστα Κούρτη (στόπερ, 29 ετών) και Νίκο Ροϊμπα (φορ, 19 ετών).