Έμειναν με τον βαθμό στο Καματερό

Έμειναν με τον βαθμό στο Καματερό

ΠΑΟ Καματερού και Ιάσων Ιλίου πήραν... γεύση νίκης πριν συμβιβαστούν με το ισόπαλο 2-2.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/09/2017

Οι μεν προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ, οι δε βρέθηκαν «αγκαλιά» με τη νίκη. Τελικά, Καματερό και Ιάσων Ιλίου συμβιβάστηκαν με το ισόπαλο και «χορταστικό» 2-2, ύστερα από ένα παιχνίδι με αρκετές «δύσκολες» φάσεις, που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Μόλις στο 5' ο Σπυρόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με βολέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που λίγο αργότερα έφτασαν σε δεύτερο τέρμα, το οποίο ορθώς δεν μέτρησε, αφού ο σκόρερ του πρώτου γκολ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ, λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Οι ποδοσφαιριστές του Καματερού είδαν το προβάδισμά τους να «γκρεμίζεται» μέσα σε είκοσι λεπτά στην επανάληψη. Στο 51' ο Λαχάς με το... σώμα έφερε το ματς στα ίσια μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην άμυνα, ενώ στο 71' ο Δουληγέρης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από πλάγια θέση μετά από την απόκρουση του Γεροντάκη σε σουτ του Τζερεμέ. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ιάσονα θα έφτανε σε σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπίμπιζας νίκησε τον Παλαιολόγο με κοντινή προβολή και «έσωσε» τον βαθμό (2-2).

Σωστές αποφάσεις σε μία σειρά από δύσκολες φάσεις είχαν ο διαιτητής Β. Στάμος και οι βοηθοί του, Ρούσσος και Ανδρέου.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Γεροντάκης, Παπαϊωάννου, Ανδριτσόπουλος, Μπίμπιζας, Β. Τσιριγώτης, Λουβέρδης (63' Χαιρετάκης), Γ. Παππάς, Μπουφίδης, Σπυρόπουλος (58' Πετανάι), Κ. Τσιριγώτης (85' Σαχσανίδης), Κυρατζής

ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Καλύβας): Παλαιολόγος, Γλέζος (64' Τζερεμές), Κονσόλενας, Δουγιέκος, Λαχάς, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (46' Δουληγέρης), Αντωνόπουλος, Πυλαρινός (79' Σταυρόπουλος), Μαγριπλής, Σούλα (52' Μπάσο).

(Φωτο: paokamaterou1966.blogspot.gr)